logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 371
Viesi - 371
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Tūrisma profesionāļiem
Raksts sadarbībā ar
Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra

Čellu trio „Melo-M” turpmāk pārstāvēs Latviju tūrisma izstādēs pasaulē

06.11.2006
Skatīts 1262 reizes
Piektdien, 3. novembrī viesnīcas „Radisson SAS” telpās Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) un čellu trio „Melo-M” parakstīja sadarbības līgumu par turpmāku muzikālu grupas dalību starptautiskajās tūrisma izstādēs pasaulē. Nākamās tūrisma sezonas laikā grupa būs sastopama Latvijas stendā vairākos nozīmīgos tūrisma gadatirgos, simbolizējot Latvijas saukli – zeme, kas dzied.
 
 
Gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, kuras simbolisks sākums ir starptautiskā tūrisma izstāde „WTM 2006” Londonā novembra sākumā, Tūrisma attīstības valsts aģentūra ir vienojusies ar čellu trio „Melo-M” par tās dalību lielākajos tūrisma gadatirgos, pārstāvot Latviju tās stendā un simboliski apliecinot Latvijas saukli – zeme, kas dzied. Piektdien TAVA direktors Uldis Vītoliņš un „Melo-M” pārstāvji parakstīja sadarbības līgumu un iepazīstināja mediju pārstāvjus ar kopīgajiem plāniem nākotnē. Nākamā gada laikā grupa piedalīsies nozīmīgākajos starptautiskos tūrisma gadatirgos, kur plāno uzstāties gan izstādes apmeklētājiem, gan tūrisma profesionāļiem, kuru skaits lielākajās izstādēs pāris dienu laikā sasniedz pat 50 tūkstošus.
 
Laikā no 6. līdz 9. novembrim Londonā norisināsies otrs lielākais tūrisma gadatirgus Eiropā, kas tiek uzskatīts par sezonas priekšvēstnesi un kur tiek iepazīstināti gan tūrisma nozares profesionāļi, gan potenciālie ceļotāji ar jaunumiem no katras valsts. Londonas „WTM 2006” izstādes laikā grupa „Melo-M” ne tikai uzstāsies Latvijas stendā, bet arī tiks īpaši uzņemti Daugavas Vanagu telpās rīkotajā koncertā par godu britu sadarbības partneriem un vēstniecības darbiniekiem.
 
Kā skaidroja TAVA direktors Uldis Vītoliņš: „Šogad īpaša būs tieši saukļa „Latvija – zeme, kas dzied” izmantošana, pieaicinot grupu „Melo-M”, kas prezentēs Latviju kā muzikālu un aizraujošu valsti, kurā tradicionālais un klasiskais dzīvo līdzās ar moderno, tāpat kā „Melo-M” izpildītajā mūzikā. Puiši spēlē uz čelliem, kas ‘dzied’ visā pasaulē saprotamā valodā – mūzikas valodā, kas visos laikos ir ļāvusi cilvēkiem saprasties. Mēs esam pārliecināti, ka „Melo-M” var kļūt par lielisku Latvijas eksporta preci mūzikas jomā un caur mūziku uzrunāt potenciālos mūsu zemes viesus.”
 
Savukārt grupas „Melo-M” dalībnieki izteica prieku par izteikto piedāvājumu un solīja ar godu aizstāvēt Latvijas vārdu plašajā pasaulē. Puiši solīja izpildīt gan pasaulē zināmus mūzikas gabalus, gan klasiskas un latviskas melodijas, aizraujot klausītājus ar neparasti krāsainu un spraigu priekšnesumu.
 
Ik gadus TAVA piedalās aptuveni 20 starptautiskās tūrisma izstādēs, kas norisinās gan prioritārajos tirgos tepat Eiropā, gan potenciālajos un jaunajos tirgos kā Japāna un ASV. 2007. gadā tiek plānota dalība 21 gadatirgū, piedaloties arī lielākajās Eiropas izstādēs – MATKA Helsinkos janvāra beigās, ITB Berlīnē marta sākumā, MITT Maskavā marta beigās.
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100