Raksti > Piedāvājumi

Jaunums ekstrēmās atpūtas cienītājiem viesību namā "Kalnamuiža"

Autors: I.Santa, viesību nama "Kalnamuiža" sabiedrisko attiecību menedžere
05.12.2006
Sākot ar 1.decembri, viesību nams Kalnamuiža piedāvā ekstrēmās atpūtas cienītājiem jaunu produktu- pārbraucienu ar apvidus auto „Zudušo laiku meklējot”.
"Piena muiža - Berghof" - viesu nams
 Šāds nosaukums nav radies nejauši. Veidojot pārbrauciena maršrutu, tajā tikušas iekļautas vairākas apskates vietas ar senu un ne tik senu vēsturi. Jaunā viesību nama Kalnamuiža produkta izstrādē ir ticis pieaicināts profesionālis – LAF 4x4 komisijas priekšsēdētājs Romāns Ērkulis. Šobrīd ir pabeigts darbs pie vienas no pārbrauciena versijām- „Zudušo laiku meklējot komandā”. Šajā pārbraucienā tiek piedāvāts divām 4 cilvēku komandām pārbaudīt, ko nozīmē komandas darbs ekstremālos apstākļos. Šī gada 1.decembrī tika veikta brauciena prezentācija. Pašlaik turpinās darbs pie garākā- ekstremālā tūrisma maršruta izveides, bet tuvākajā laikā tiek plānots izveidot arī pavisam īsu- tā saukto „smagās džipošanas” maršrutu.
Viesību nams Kalnamuiža atrodas Sieksātē, Rudbāržu pagastā, Kuldīgas rajonā bijušajā baltvācu barona Fon Mēdema muižā un turpina pilnveidot