Raksti > Piedāvājumi

Piedalieties konkursā "Uzņēmums ar veselīga biznesa domāšanu"

27.06.2007
Viesu nams "Nītaures dzirnavas" izsludina konkursu "Uzņēmums ar veselīga biznesa domāšanu", kura ietvaros ikvienam uzņēmumam, organizējot pasākumu viesu namā, ir iespēja balvā iegūt vienreizējas balvas.
"Nītaures dzirnavas" - viesu nams, restorāns
Saistītas apdzīvotās vietas
Nītaures (Pagasts)
Nītaure (Ciems)

Konkursa "Uzņēmums ar veselīga biznesa domāšanu" nolikums:

Konkursa mērķis- palīdzēt Latvijas uzņēmējiem motivēt un saliedēt darba kolektīvu, popularizējot viesu nama pakalpojumus izklaides un atpūtas jomā kā sadarbības formu, kurā viesu nams iesaistās sadarbībā kā līdzvērtīgs partneris ar „darba kolektīvu atjaunojošām un motivējošām funkcijām"

Norises laiks, kurā var rezervēt pasākumus viesu namā no 01.07.2007 - 28.02.2008.

Pieteikšanās termiņš - līdz 31.08.2007.

Konkursa dalībnieki - visi uzņēmumi, kuru rēķina summa apmaksai būs ne mazāka kā 1000,- Ls(t.sk. PVN).

Dalības pieteikšana - pieteikuma anketas un motivācijas vēstules „Kāpēc mēs izvēlamies „Nītaures Dzirnavas"" nosūtīšana (e-adrese [email protected]) pēc notikuma datuma apstiprināšanas ar viesu nama administratori. Anketa atrodama www.nitauresdzirnavas.lv sadaļā „ko darīt".

Dalības apstiprināšana konkursā - pēc priekšapmaksas veikšanas (50% no kopējās rēķina summas t.sk. PVN), ne vēlāk kā līdz 20.08.2007.(ieskaitot), uzņēmums tiek reģistrēts kādā no dalībnieku grupām .

Dalībnieku grupas:
- Semināru organizētāji darba dienās
- Pasākumi atpūtai un izklaidei
- Uzņēmumi, kuri izmantojuši viesu nama izklaides, atpūtas un sporta pasākumu organizēšanas pakalpojumus.

Konkursa uzvarētāju noteikšana. Katrā dalībnieku grupā uzvarētāju noteiks pēc pasūtījuma apjoma un motivācijas vēstules vai materiāliem par tēmu „Kāpēc mēs izvēlamies „Nītaures Dzirnavas"".

Balvas:
- Katrā dalībnieku grupā viens uzņēmums saņem - 33% līdzfinasējumsuzņēmuma pasākumam viesu namā,
- katrs konkursa dalībnieks saņem saunu & džakuzi kompleksu 3 stundas bez maksas,
- visi konkursa dalībnieki varēs ievietot savas atsauksmes par pasākumu un uzņēmuma logo lapā www.nitauresdzirnavas.lv, sadaļā „ar mums",
- 6 (seši) uzņēmumi, kuri būs veikuši lielākos pasūtījumu izklaides, atpūtas un sporta pasākumiem iegūs prezentācijas iespēju žurnālā „Privātā Dzīve" (10.10.2007. ) „Uzņēmums ar veselīga biznesa domāšanu".