Raksti > Piedāvājumi

Baudi atpūtu Daugavas krastā!

25.07.2007
Pašā vasaras vidū, sporta spēļu un kāzu trakumā Jūsu iemīļotā atpūtas vieta "Saulītes" vēl var piedāvāt pāris brīvas nedēļas nogales.
"Saulītes" - brīvdienu māja
Saistītas apdzīvotās vietas
Birzgales (Pagasts)

"Saulītes" ir atpūtas vieta Ogres rajonā gleznainā vietā, pašā Daugavas krastā. Lielākā vērtība ir plašā teritorija daudzveidīgajai atpūtai - ir gan sporta laukumi, gan pastaigu takas, gan laukums, kurā uzsliet simtiem telšu. Savukārt pēc labi pavadītām sporta spēlēm savus uzvarētājus varēsiet sveikt uz brīvdabas estrādes. Peldēšana un ūdensslēpošana iespējama tieši Daugavā. Iespējams, tieši šeit Jums arī izdosies izvilkt savu sapņu lomu.

Atpūšoties "Saulītēs", Jūs priecēs savvaļas dzīvnieku parks. "Saulītes" ir piemērota vieta gan semināru rīkošanai neformālā gaisotnē, gan patīkamai laika pavadīšanai ar ģimeni un draugiem. Tiek piedāvāta brīvdienu māja aptuveni 20 cilvēkiem un atsevišķa dūmu pirts mazākām kompānijām. Pie mums var pasūtīt garšīgu maltīti vai arī rīkot pikniku svaigā gaisā pie ugunskura.

Ja pēkšņi liekas, ka vasaras beigas var pienākt ātrāk kā iepriekš domāts, zvaniet "Saulītēm" un noorganizējiet savu lielāko vasaras pasākumu.