Raksti > Piedāvājumi

Savas durvis vēris "16. korpuss", jauns - bistro - restorāns - klubs

15.08.2007
Savas mājīgās durvis vēris jauns - bistro, restorāns - klubs - "16. korpuss". Tas savus apmeklētājus aicina baudīt jauku atmosfēru un atveldzēties malkojot kādu vēsu dzērienu pēc karstās darba dienas.
"16. korpuss" - Restorāns, bistro, mūzikas klubs
Saistītas apdzīvotās vietas
Rīga (Pilsēta)
Teika (Pilsētas daļa)

Pirms neilga brīža Rīgā savas mājīgās durvis ir atvēris “16. korpuss” - jauns bistro-restorāns-klubs, kas savus apmeklētājus aicina jauki pasēdēt un iemalkot tasi kafijas un nogaršot kādu gardu konditorejas našķi vai vienkārši baudīt burvīgu atmosfēru pusdienu pārtraukumā. Klubā “16.korpuss” laipni tiek gaidīti ekskursanti, kuri var baudīt lielisku atpūtu pēc garajām pastaigām Rīgas ielās, veldzējoties ar atspirdzinošiem dzērieniem pirms ceļa turpināšanas.


 “16. korpuss” ir sagatavojis īpašu pārsteigumu apmeklētājiem – rūpējoties par apmeklētājiem, ir padomāts par dažādām ēdienkartēm, kas, citu ēdienu starpā, iekļauj arī iespēju  nobaudīt dažādus medījumus.
 Omulīgās telpas spēj uzņemt 600 personu lielas kompānijas, tādēļ “16.korpuss” ir ideāli piemērota vieta, kurā svinēt kādu jubileju, vai savā “lielajā brīnumu dienā” - Kāzu dienā pavadīt laiku ar saviem mīļajiem cilvēkiem.


 Klubs “16.korpuss” piedāvā viesiem sarīkot pašiem savu deju vakaru ar pašaicinātu mākslinieku klātbūtni vai dīdžeju, visa nepieciešamā aparatūra ir pieejama uz vietas. Šeit ir plašas iespējas sarīkot slēgto vakaru un izklaidēties, neviena netraucētiem.
 Savukārt, ja vēlamies no aizrautīgā skaļuma un cilvēku kņadas pasēdēt klusumā, tad Jums tiek piedāvāta arī šāda iespēja – Jūsu rīcībā ir jauka, klusa atpūtas telpa, kurā varat baudīt neaizmirstamu divvientulību.


 Alus mīļotājiem tiek piedāvāta lieliska iespēja baudīt alu, jaukā dizainiski noformētā alus bārā. Sēžot un malkojot atspirdzinoši vēso alu, Jūs gūsiet iespaidus par alus tapšanas vēsturi. Kā arī sporta fani, protams, varēs sekot līdzi sporta jaunumiem, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu vai baudot pusdienas pie lielā TV ekrāna.


 Ikviens šajā jaukajā vietā “16. korpuss” atradīs sev kaut ko interesantu!