Raksti > Piedāvājumi

Lolita Neimane un «Baltvilla» piedāvā Slaidumu kūri

24.04.2008
Maija beigās viesnīca «Baltvilla» sadarbībā ar diētas ārsti Lolitu Neimani veselīga dzīvesveida piekritējiem piedāvās septiņu dienu Slaiduma kūri.
"Baltvilla" - viesnīca

Slaiduma kūri veido veselīga uztura programma, sportiskas aktivitātes un ķermeņa kopšanas procedūras. Tās mērķis ir iemācīt ikvienam domāt veselīgi. Ko tas nozīmē? Pirmkārt, sekot līdzi savai ēdienkartei - gan tam, kas tiek lietots uzturā, gan arī tam, kā ēdiens tiek pagatavots. Otrkārt, pareizi kustēties un lutināt savu ķermeni ar īpaši izstrādātam kustību nodarbībām.

Lolita Neimane: «Cilvēkiem, kuru dzīvi apgrūtina tikai daži vai arī jau daudzi liekie kilogrami, vissvarīgākais ir saprast - kā tos zaudēt ne tikai ar kādu īslaicīgu un ekstrēmu diētu palīdzību, kas krasi ierobežo ēšanas priekus, bet arī - pilnībā mainot ēšanas paradumus. Tikai tad, kad kopīgi atklāsim, kas šajos paradumos ir maināms, un iegūsim maksimāli daudz informācijas par to, ko ikdienā ēdam, varam cerēt ne tikai uz svara samazināšanu, bet arī uz iegūtā rezultāta saglabāšanu. Piedāvājam pirmos kilogramus zaudēt jau mūsu Slaiduma kūrē, bet ar pārējiem, esmu pārliecināta, tālāk tiksiet galā paši - jo mēs jums iemācīsim, kā pareizi gatavot (tajā arī slēpjas galvenā gudrība). Vēl tikai gribu piebilst to, ka slaidums jau nav obligāts, tomēr ļoti patīkams gan!»

Šo septiņu dienu laikā ar katru kūres dalībnieku individuāli strādās speciālisti, kuru virsuzdevums ir ne tikai sagatavot visus kūres dalībniekus vasaras sezonai, bet arī iemācīt turpmākajā dzīvē domāt veselīgi.

Slaiduma kūre - tiem, kas rūpējas par savu ķermeni un veselību.


Kontaktinformācija:
Maruta Muceniece
Tālrunis - 67840646,
[email protected]
www.baltvilla.lv