Raksti > Piedāvājumi

Viesu nams "Purgaiļi" - lieliska vieta Jūsu atpūtai un darījumiem.

21.05.2008

Ja nu pēķšņi esat konstatējuši, ka nedēļas nogalē STEIDZAMI nepieciešama vieta atpūtai labā kompānijā, vai aizmirsies, ka bija jārezervē vieta semināram vai dzimšanas dienas ballītei, Jums ir paveicies - viesu mājas  "Purgaiļi" saimnieki ir gatavi palīdzēt!

"Purgaiļi" - atpūtas komplekss
Pirts ēka
Vasarā

Aicinām jūs ciemos uz Vidzemes pusi – atpūsties sakoptā lauku vidē. Viesu māja „Purgaiļi” - jauns guļbūvju komplekss - lieliska vieta jūsu semināriem, konferencēm, banketiem vai nelielām viesībām. Mēs atrodamies 150 km no Rīgas, Valkas rajonā, Grundzāles pagastā, mežu ielokā. Līdz viesu mājai „Purgaiļi” ērta nokļūšana pa Rīga – Alūksne šoseju līdz apdzīvotai vietai Dzeņi un tad 3 km pa kvalitatīvu lauku ceļu.
Viesu māja „Purgaiļi” piedāvā 3 dažāda lieluma zāles. Semināru rīkošanai pieejams arī nepieciešamais aprīkojums. Piedāvājam nobaudīt garšīgus un veselīgus lauku ēdienus un dzērienus. Jūsu ērtībām un komfortam piedāvājam arī naktsmītnes labiekārtotās divvietīgās istabiņās. Relaksācijai un atpūtai varēsiet izmantot pirtiņu, kā arī āra baseinu un baļļu.
Plašāku informāciju par piedāvātajiem pakalpojumiem varēsiet gūt Latvijas ceļvedī "Vietas" vai mūsu mājas lapā: www.purgaili.lv vai zvanīsiet pa tālruni: 29 150 180. Sagādājiet patīkamus svētkus un seminārus sev un saviem kolēģiem!

Vienmēr būsiet laipni gaidīti viesu mājā „Purgaiļi”!