logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 297
Viesi - 297
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Piedāvājumi

Durvis vēris jauns viesu nams "Aļņi"

Autors: Žanna Ozoliņa viesu nama "Aļņi" saimniece
22.08.2008
Skatīts 4796 reizes

Ja vēlaties sagādāt saviem mīļajiem pārsteigumu un jaukas brīvdienas, šāda iespēja Jums ir - jaunajā viesu namā "Aļņi"!

 

Sagatavot izdrukai
"Aļņi" - viesu māja

Piedāvājam jauku un patīkamu atpūtu viesu namā "Aļņi", kas atrodas tikai 20 km no Rīgas, 3 km no Ogres, starp Ogri un Tīnūžiem. Mēs būtu ļoti pagodināti, ja Jūs, tieši mūsu Viesu namā nolemtu uzņemt savus viesus kādā jubilejā vai citā svinīgā pasākumā. Svinību un jubilejas banketu organizēšanai piedāvājam viesību zāli, kurā omulīgi jutīsies līdz 40 personām. Mēs aicinām ciemos dažādu svētku svinētājus, pirts cienītājus un jautrus darba kolektīvus semināru organizēšanai un sporta svētku rīkošanai.


Viesu nams "Aļņi" ir moderna ēka ar senlaicīgu niedru jumtu un laukakmens mūri. Viesu nama telpas izceļas ar dizaineru veidotu interjeru, koka mēbelēm un brīnišķīgiem mākslas darbiem. Viesu namam ir liela terase un klēts, zem kuras nojumes atrodas laukakmeņu kamīns gardu ēdienu pagatavošanai uz dzīvas uguns, izgaismots āra laukums – rotaļām, dejām, jaunā pāra mičošanai. Viesu namā ir divvietīgs numurs romantiski noskaņotajiem jaunlaulātajiem. Numurā divguļamā gulta ar kažokādām un baldahīnu, balkons saulrieta vērošanai un blakus vannas istaba- buduārs. Otrā stāva foajē viesi var ieslīgt dīvānos un pavadīt laiku jaukās sarunās.


Viesu namā "Aļņi" ir Tv/Sat, WIFI interneta pieslēgums, WC, dušas, plaša, moderna virtuve, viesību telpa gan dejām, gan arī banketu un citu saviesīgu pasākumu svinēšanai līdz 40 cilvēkiem un sporta svētku rīkošanai līdz 150 cilvēkiem. Naktsmājas ar visām ērtībām nodrošinām 40 viesiem ieskaitot papildvietas. Atbrauciet un paskatieties!

Guļbūves pirtiņā Jūs sagaida slotiņu smarža, baseins ar nakts apgaismojumu un ūdens kaskādi, kur veldzēties pēc pēršanās, terase ar laipu. Kārtīga latviešu pirts, neliela kamīntelpa, kur pēc pirts baudīt alu, ģērbtuve, duša. Pirts otrajā stāvā uz matračiem varam izguldīt 14 viesus.  Ir telts vietas un automašīnu stāvvieta.


Pasākumu rīkotājiem, pateicoties mūsu sadarbībai ar pavāriem un to radošajai izdomai, pieredzei un prasmei, piedāvājam plašu ēdienkarti, kas, mūsuprāt, spēs apmierināt klientus ar ļoti dažādām prasībām un vēlmēm.


Dzīves temps mūsdienās ir tik straujš, ka dienas darbā paskrien nemanot. Mēs Jums piedāvājam atgūties no pilsētas steigas, atjaunot spēkus un parūpēties par savu veselību. Pavadiet savu brīvo laiku pie mums - ar ģimeni, draugiem, kolēģiem.

Esam tepat tuvumā, gaidīsim Jūs ciemos!!!

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100