Raksti > Piedāvājumi

Ziemassvētku radošā darbnīca

Autors: Marta Šuste
04.12.2008
Svētdien, 2008.gada 14.decembrī, no plkst. 12:00 līdz 15:00 "Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā" tiek organizēta Ziemassvētku radošā darbnīca, kurā aicināti piedalīties visi interesenti, bet jo īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem.
Radošās nodarbības bērniem "Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā", 2008.
Saistītas apdzīvotās vietas
Rīga (Pilsēta)

Abi muzeja galvenie personāži – mākslinieki Romans Suta un Aleksandra Beļcova – darbojušies vairākās mākslas jomās, un viena no tām bijusi lietišķā grafika, kuras ietvaros tapuši skaisti apsveikumi dažādiem svētkiem. Iedvesmojoties no mākslinieku nacionālās noskaņās veidotajām svētku atklātnēm, grāmatu ilustrācijām un citiem mākslas darbiem, apmeklētājiem būs iespēja pašrocīgi pagatavot Ziemassvētku un Jaunā gada apsveikumus dažādās tehnikās.


Dalībniekiem līdzi jāņem šķēres, līmes zīmulītis, krāsainie zīmuļi vai flomāsteri.


Ziemassvētku radošā darbnīca ir jau otrā reize, kad Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs aicina apmeklētājus uz mākslas nodarbībām savās telpās. Iecerēts, ka turpmāk reizi mēnesī, svētdienās no plkst. 12:00 – 15:00 tiks organizētas radošās darbnīcas, katrai nodarbībai izvēloties kādu īpašu ar Romana Sutas vai Aleksandras Beļcovas mākslu saistītu tēmu.


Nākamā Radošā darbnīca notiks 2009.gada 25.janvārī.