logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 262
Viesi - 262
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Tūrisma profesionāļiem

Viesnīcai "Hotel Bergs" piecas zvaigznes un prestižs tituls

Autors: Avots: LETA
15.03.2008
Skatīts 2795 reizes
Viesnīca "Hotel Bergs" kļuvusi par pirmo viesnīcu Rīgā, kas uzņemta pasaulē prestižajā nelielo luksusa viesnīcu tīklā "Small Luxury Hotels of the World" (SLH), informēja "Hotel Bergs" direktore Iveta Sprūdža.

Sprūdža norādīja, ka iestāšanās maksa SLH veido 15 000 mārciņu (13 200 latu) un ikgadējā maksa, kas tiek aprēķināta atkarībā no viesnīcas numuru skaita, veidos 11 600 mārciņu (10 254 latus).Viņa arī norādīja, ka pērn "Hotel Bergs" vidējais noslogojums bija 72% un līdz ar iestāšanos SLH to iecerēts paaugstināt par 10%.

"Berga bazāra" īpašnieku pārstāvis Aleksis Karlsons pastāstīja, ka "Hotel Bergs" iecerējis paplašināties "Berga bazārā", kā arī norādīja, ka pašlaik tiek atjaunota muiža Kandavā, kura, iespējams, jau šī gada rudenī varēs uzņemt pirmos viesus.

SLH dod mazajām luksusa viesnīcām iespēju saglabāt savu neatkarību un konkurētspēju. Atšķirībā no globālajām viesnīcu ķēdēm ikvienai SLH viesnīcai piemīt savs raksturs un autentiskas, noteiktajai vietai raksturīgas iezīmes, tādēļ daudzi tā sauktie "luksusa ceļotāji" labprātāk izvēlas SLH, nevis standartizēti iekārtotās globālo ķēžu viesnīcas.

ASV pērn SLH saņēmis augstāko luksusa klientu novērtējumu, aiz sevis atstājot tradicionālos starptautisko viesnīcu zīmolus, kā "Four Seasons" un "Ritz Carlton".

SLH apvieno pasaules smalkākās un elegantākās nelielās "dizaina" un "butika" tipa viesnīcas. Tīklā ir ap 440 viesnīcu no aptuveni 70 pasaules valstīm, to starpā arī ekskluzīvās "The Goring" Londonā, "Branderburger Hof" Berlīnē, "Ca’Sagredo" Venēcijā un "Hotel Art" Romā.

Igaunijā SLH zīmolu pārstāv viesnīca "Telegraaf" Tallinā un "Padaste Manor" Muhu salā, Lietuvā SLH viesnīcu vēl nav, bet no šī gada marta pēc SLH direktoru padomes lēmuma Latviju viesnīcu aliansē pārstāvēs "Hotel Bergs", kā arī Liepājas viesnīca "Promenade Hotel".

SLH uzņem viesnīcas, kur ievēro augstākās klases apkalpošanas, komforta un luksusa standartus, kam piemīt unikāls raksturs un kas piedāvā izsmalcinātus ēdienus un vīnus. Ikvienu viesnīcu pirms iekļaušanas tīklā apmeklē un izvērtē īpaša komisija, regulāri pārbaudes atkārtojot, lai saglabātu SLH tīkla prestižu un nodrošinātu nemainīgu kvalitāti.

Iekļaušana SLH tīklā "Hotel Bergs" piešķir ne tikai pasaules līmeņa kvalitātes apliecinājumu un starptautiski pazīstamu vārdu, bet arī iekļaušanu pasaules labāko mazo viesnīcu apritē ar kopīgās tiešsaistes rezervācijas sistēmas "www.slh.com" starpniecību.

Preses konferences gaitā Viesnīcu un restorānu centra direktors Edvīns Buka "Hotel Bergs" pārstāvjiem pasniedza piecu zvaigžņu kvalitātes sertifikātu. Līdz ar to "Hotel Bergs" kļuvusi par sesto pieczvaigžņu viesnīcu Latvijā.

"Pēc objektīvā kvalitātes un apkalpošanas līmeņa "Hotel Bergs" jau atvēršanas brīdī pirms pieciem gadiem atbilda "piecām zvaigznēm", tomēr, mūsuprāt, "piecas zvaigznes" ir simbols, kas ietver ko vairāk par atbilstību noteiktiem kritērijiem. Tādēļ sākumā izvēlējāmies darboties ar "četrām zvaigznēm"," sacīja Sprūdža.

"Hotel Bergs" tika izveidota 2002.gadā un 2003.gadā, apvienojot divas vēsturiskas "Berga bazāra" ēkas. Viesnīcā ir 38 individuāli projektēti numuri.

 

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100