logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 281
Viesi - 281
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Tūrisma profesionāļiem
Raksts sadarbībā ar
Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra

Drīzumā notiks vērienīgs pasākums tūrisma profesionāļiem „Buy Latvia. Buy the Baltics. 2009”

Autors: TAVA
27.01.2009
Skatīts 1219 reizes
Lai popularizētu Latvijas un Baltijas tūrismu, kā arī informētu ārvalstu tūrisma profesionāļus par tūrisma iespējām Baltijas valstīs, jau trešo gadu Rīgā no 2009.gada 2. līdz 6. februārim norisināsies Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) organizētais lielākais tūrisma profesionāļiem veltītais pasākums Latvijā „Buy Latvia. Buy the Baltics. 2009”
Pasākuma mērķis ir informēt ārvalstu tūrisma operatorus par tūrisma iespējām Latvijā, iepazīstināt tos klātienē ar Latvijas un Baltijas piedāvājumu, kā arī radīt iespēju ārvalstu tūrisma profesionāļiem tikties ar potenciālajiem Baltijas sadarbības partneriem.

Pasākumā „Buy Latvia. Buy the Baltics. 2009” vienkopus ieradīsies tūrisma profesionāļi no visas pasaules, trīs dienās iepazīstot Latvijas un Baltijas tūrisma piedāvājumu un tiekoties ar Latvijas tūrisma nozares pārstāvjiem. Pasākuma galvenā daļa ir darba seminārs, kas norisināsies viesnīcas Reval Hotel Latvija konferenču telpās, kurā piedalīsies dažādi ārzemju tūrisma nozares pārstāvji, kuriem tiks piedāvāta gan kultūras programma, gan tūrisma produktu prezentācijas kopā ar iespēju veidot kontaktus ar potenciālajiem sadarbības partneriem Baltijā. Papildus pasākuma ārvalstu dalībniekiem ir iespēja iepazīties ar tūrisma izstādes „Balttour 2009” piedāvājumu.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja piedalīties speciāli noorganizētās iepazīšanās tūrēs, kuru laikā varēs apmeklēt un izzināt dažādu veidu Latvijas tūrisma nozares uzņēmumu pakalpojumus un produktus. Dalībniekiem tiks piedāvātas 30 dažādas iepazīšanās tūres –
„Baltijas jūras rietumu krasts caur Kurzemi un Kuršu kāpu”, „Baltijas kultūru krustpunkts - Zemgale, Ziemeļlietuva un Latgale”, „Baltijas jūras austrumu piekrastes pilsētas un Igaunijas kūrortpilsēta Pērnava”, „Agrākās Hanzas pilsētas”, „Zemgale – no baroka pilīm līdz Krievijas Impērijas mantojumam”, „Jūrmala – lielākā kūrortpilsēta Baltijā” dažādu tūrisma piedāvājumu kontekstā. Kā arī tiks organizētas tūres, kurās tiks prezentētas Rīgas iespējas, apmeklējot, Spa un konferenču piedāvājumu, Rīgu no cita skatu punkta, kā arī dažādu viesnīcu un restorānu apskate.

Vislielākais dalībnieku skaits ir no Krievijas Federācijas, Francijas, Vācijas un Baltkrievijas. Ir saņemti pieteikumi arī no Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Izraēlas, Uzbekistānas, ASV un arī no Japānas. Ārvalstu interesentu skaits, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir pieaudzis par 20%, sasniedzot 125.

Atgādinām, ka iepriekšējā gadā starptautiskais pasākums „Buy Latvia. Buy the Baltics.2008” izpelnījās lielu interesi no vairāk kā 178 ārvalstu un Baltijas tūrisma kompānijām, kas kopumā tika pārstāvētas pasākumā no 22 pasaules valstīm.

TAVA viens no galvenajiem uzdevumiem ir piesaistīt ceļotāju uzmanību, sniedzot informāciju par Latviju kā pievilcīgu ceļojuma galamērķi gan biznesa, gan kultūras ceļotāju vidū. Arī krīzes apstākļos TAVA kā prioritāti uzskata palīdzēt, atbalstīt un jebkurā veidā stimulēt Latvijas tūrisma nozares tālāko attīstību.
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100