logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Maijs
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Jūnijs
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 491
Viesi - 491
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Piedāvājumi

Viesnīca ***"Jūrnieka Ligzda", atzīmējot krodziņa viena gada jubileju, kaļ nākotnes plānus

Autors: Inga Laugale, "Jūrnieka Ligzda"
09.02.2009
Skatīts 3789 reizes
Neskatoties uz esošo ekonomisko situāciju valstī, viesnīca ***„Jūrnieka Ligzda", svinot krodziņa gada jubileju un uzsākot jauno sezonu, gatavojas veikt virkni pasākumu, lai piesaistītu plašāku apmeklētāju skaitu un ieviestu jaunas vēsmas atpūtas jomā Pērkones apkārtnē.
Sagatavot izdrukai
"Jūrnieka Ligzda" - viesnīca
Saistītas apdzīvotās vietas
Kurzemes (Reģions)

Viesnīca maijā uzsāks savu otro sezonu un tās saimnieki ir apņēmības pilni īstenot jaunus, vietējam mērogam ievērojamus izklaides projektus plašāka apmeklētāju skaita piesaistei. „Ir idejas un jau izstrādāti projekti kā pakāpeniski attīstīt viesnīcas teritoriju vēl pievilcīgāku ģimenēm ar bērniem patīkamu brīvdienu pavadīšanai," saka klientu servisa vadītāja Inga Laugale. Inga atklāj, ka „Jūrnieka Ligzdas" mērķi tuvākajā laikā ir kļūt par iecienītāko brīvdienu pavadīšanas vietu liepājniekiem ārpus pilsētas, kur atzīmēt dažādus svētkus. „Šobrīd darbībā saskatām vēl plašu izaugsmes potenciālu visās jomās, īpaši jaunu klientu piesaistē, jo daudzi liepājnieki vēl joprojām par mūsu iespējam ir maz informēti un ir patīkami pārsteigti, atklājot šo vietu."

Gan pašreizējā ekonomiskā stāvokļa dēļ, gan arī ar vēlmi piesaistīt plašāku apmeklētāju skaitu skaistajai atpūtas vietai pie jūras arī ziemas sezonā, saimnieki arī ir nolēmuši samazināt ēdienu cenas. „Februārī, atzīmējot krodziņa pirmo gadadienu, mūsu viesi ir aicināti nobaudīt ēdienus par būtiski pazeminātām cenām un kā sveiciens no virtuves viesiem tiks piedāvāts kompliments, kas nu jau daudziem pastāvīgajiem klientiem ir kļuvis par mūsu firmas zīmi - sena okeāna jūrnieku uzkoda ar nosaukumu Laša strogaņīns," stāsta krodziņa šefpavārs Daiga Ozoliņa.

„Atskatoties uz iepriekšējā gadā paveikto, varam secināt, ka esam ieguvuši lielu pieredzi, startējot kā pavisam jauni spēlētāji ēdināšanas biznesā. Apkalpoto banketu skaits pagājušajā gadā ir sasniedzis vairāk kā 50 banketus, kas pirmajā gadā ir ievērojams skaits. Tās ir gan kāzas, gan semināri, gan dažāda veida jubilejas. Šī gada laikā esam daudz mācījušies, izmēģinājuši jaunus ēdienus un iegādājušies jaunu aprīkojumu. Nopietni esam pievērsušies personāla apmācīšanai, investējuši līdzekļus kursos un semināros, kas dod iespēju mūsu darbiniekiem nodot savas zināšanas klientam, kuri spēj to novērtēt", stāsta viesnīcas un krodziņa „Jūrnieka Ligzda" direktors Aigars Laugalis. „Šobrīd esam izstrādājuši veiksmīgu banketu apkalpošanas sistēmu, un spējam apmierināt jebkura klienta vēlmes."

Darba laiks ne sezonas periodā: (no oktobra līdz maijam) ceturtdiena - svētdiena: 12.00 - 21.00

Viesnīca „Jūrnieka Ligzda" atrodas Liepājas rajona Nīcas pagasta Pērkonē, kas atrodas tikai 7 minūšu braucienā no Liepājas centra. Viesnīca savu darbību uzsāka 2007. gada rudenī un saviem klientiem piedāvā 14 labiekārtotus numuriņus ar individuālu interjeru un 3 zvaigžņu viesnīcas aprīkojumu, konferenču un svinību zāli, saunu, kā arī oriģinālu svinību atzīmēšanu viesnīcas skatu tornītī un ziemas dārzā. Pagājušā gada februārī viesnīcas „Jūrnieka Ligzda" mājīgajās telpās darbību uzsāka arī krodziņš, kas viesnīcas jaunajā sezonā ar jauniem ēdieniem īpaši lutinās tā apmeklētājus.

Plašākai informācijai
Inga un Aigars Laugaļi
Tālr.: 63469542
Mob.: 29780736
[email protected]
[email protected]
www.jurniekaligzda.lv

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100