Šajā pavasarī, vairāk kā jebkad agrāk, sirds un prāts ilgojas pēc saules siltajiem glāstiem. Kokos jau samanāms gaišs zaļums, pavasara ziedi kā neprātīgi steidzas uzziedēt un smaržot, tā cenšoties iepriecināt ikvienu, kas uz tiem lūkojas. Arī Dikļu pils vēlas iepriecināt savus viesus un no 1.maija visus aicina uz jauno vasaras terasi. |
| "Dikļu pils" - viesnīca, restorāns | |
Ērti galdiņi ar nojumēm, ziedošā daba un putnu čalas tepat blakus. Šefpavāra Valtera Zirdziņa sarūpētajā terases ēdienkartē aromātiski grila ēdieni, viegli salāti, arī kāds patīkams pārsteigums. Terases viesiem būs lieliska iespēja baudīt vasarīgus vīnus un jauno Valmiermuižas alu. Mazie kārumnieki priecāsies par pilī gatavoto sorbetu un saldējumiem. Dikļu pils restorānā joprojām aicinām gardēžus, savukārt terases ēdienu un dzērienu izvēle Jūs patīkami pārsteigs: Cepti vīngliemeži ar īpašo ķiploku – zaļumu sviestu, tomātu filejām un kraukšķīgo bageti - 2,50 Tradicionālā Elzasas ugunskūka ar bekonu, sīpoliem, Romas ķimeņu balto mērci un lociņiem - 2,20 Grauzdēta rudzu maize ar ķiplokiem, kaltētiem tomātiem un pašu gatavotu bazilika mērci - 1,60 Sezonas salātlapu asorti ar Parmas sieru un olīveļļas mērci - 1,40 Papildus: Cepta vistas fileja – 1,40 Auksti kūpināts lasis – 2,30 Ceptas tīģergarneles – 2,50 Pašcepts krēmīgais ābolu pīrāgs - 0,80 Pilī gatavotu sorbetu un saldējuma asorti Sorbets (1 bumba) – 0,50 Saldējums (1 bumba) – 0,80 Augļu salāti – 0,70 Labu apetīti un uz tikšanos Dikļu pils jaunajā vasaras terasē!
|