logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 399
Viesi - 399
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Piedāvājumi

No 1.maija atvērta Dikļu pils jaunā vasaras terase

Autors: Dikļu pils
28.04.2009
Skatīts 1973 reizes

Šajā pavasarī, vairāk kā jebkad agrāk, sirds un prāts ilgojas pēc saules siltajiem glāstiem. Kokos jau samanāms gaišs zaļums, pavasara ziedi kā neprātīgi steidzas uzziedēt un smaržot, tā cenšoties iepriecināt ikvienu, kas uz tiem lūkojas.

Arī Dikļu pils vēlas iepriecināt savus viesus un no 1.maija visus aicina uz jauno vasaras terasi.

Sagatavot izdrukai
"Dikļu pils" - viesnīca, restorāns
Saistītas apdzīvotās vietas
Dikļi (Ciems)

Ērti galdiņi ar nojumēm, ziedošā daba un putnu čalas tepat blakus. Šefpavāra Valtera Zirdziņa sarūpētajā terases ēdienkartē aromātiski grila ēdieni, viegli salāti, arī kāds patīkams pārsteigums. Terases viesiem būs lieliska iespēja baudīt vasarīgus vīnus un jauno Valmiermuižas alu. Mazie kārumnieki priecāsies par pilī gatavoto sorbetu un saldējumiem.

Dikļu pils restorānā joprojām aicinām gardēžus, savukārt terases ēdienu un dzērienu izvēle Jūs patīkami pārsteigs:
Cepti vīngliemeži ar īpašo ķiploku – zaļumu sviestu, tomātu filejām un kraukšķīgo bageti - 2,50
Tradicionālā Elzasas ugunskūka ar bekonu, sīpoliem, Romas ķimeņu balto mērci un lociņiem - 2,20
Grauzdēta rudzu maize ar ķiplokiem, kaltētiem tomātiem un pašu gatavotu bazilika mērci - 1,60
Sezonas salātlapu asorti ar Parmas sieru un olīveļļas mērci - 1,40
Papildus:
    Cepta vistas fileja – 1,40
    Auksti kūpināts lasis – 2,30
    Ceptas tīģergarneles – 2,50
Pašcepts krēmīgais ābolu pīrāgs - 0,80

Pilī gatavotu sorbetu un saldējuma asorti
Sorbets     (1 bumba) – 0,50
Saldējums (1 bumba) – 0,80
Augļu salāti – 0,70


Labu apetīti un uz tikšanos Dikļu pils jaunajā vasaras terasē!

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100