Raksti > Piedāvājumi

Uz vasarīgiem desertiem Dikļu pilī aicina Pavārmākslas studija

09.07.2009
Pasaules lietu kārtības pētnieki laiku pa laikam ziņo - tik stundas diennaktī cilvēks guļ, tik stundas strādā un tik velta ēšanai. Bet cik laika cilvēks velta ēdiena pagatavošanai, pie tam - kvalitatīva, veselīga un garšīga ēdiena pagatavošanai?
"Dikļu pils" - viesnīca, restorāns
Sorbeta bumbiņas
Saistītas apdzīvotās vietas
Vidzemes (Reģions)

Ēšana ir kā baudījums, savukārt ēdiena gatavošana kā piedzīvojums. Par to 100% pārliecinās tie, kuri jau kopš janvāra ik mēnesi 1 reizi apmeklē Dikļu pils šefpavāra Valtera Zirdziņa Pavārmākslas studiju. Nelielā grupā (līdz 8 pers.) vakara viesi iepazīst, pilnveido un papildina savas pavāra prasmes. Galvenais - uzzināt dažādus pavāru knifus, kādu "rozīnīti", kura padarīs ēst gatavošanas procesu vēl radošāku un galarezultātu vienkārši fantastisku. Šī ir lieliska iespēja draugu vai darba kolēģu kompānijā gatavot maltīti un kopīgi to baudīt, kā arī gatavošanas procesā labāk iepazīt gan pavārmākslas noslēpumus, gan vienam otru. Tā var būt lieliska dāvana jubilejā.

Nodarbībās jau iepazīta daudzveidīga zupu gatavošana, uzkodas un olu ēdieni, atklājot grila sezonu apgūti dažādi grilēšanas paņēmieni, vasaras ēdienkartei papildinājums rasts veģetārajās receptēs. 14.jūlija nodarbībā kārta pienākusi vasaras desertiem. Kad tad vēl, ja ne vasarā, kad ir tik daudz iespēju palutināt garšas kārpiņas ar dažādu ogu un augļu saldējumiem, sorbetiem, uzputeņiem, ogu zupām.

Tālr. informācijai: 64207480
[email protected]
www.diklupils.lv