logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 290
Viesi - 290
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Tūrisma profesionāļiem

Annas muiža šovasar ver durvis apmeklētājiem

Autors: Liene Lote Grizāne
20.07.2009
Skatīts 11831 reizi
Pēc piecu gadu ilgušiem renovācijas darbiem Zaubes pagastā durvis vērusi Latvijā viena no retajām dizaina viesnīcām - Annas muiža.
Sagatavot izdrukai
"Annas Hotel" - Design Hotel Spa Restaurant
Luksusa numurs
Direktors Kristaps Štrauss stāsta, ka viesnīcā būs pieejams spa, baseins, slow food filozofijas restorāns, plašas divstāvu viesnīcas istabiņas un telpas pasākumiem. 
    
"Šī ir dizaina viesnīca, un ar to pretendējam iekļūt starptautiskajā dizaina viesnīcu ķēdē, kurā šobrīd ir 150 viesnīcas no visas pasaules. Viena viesnīca ķēdē ir no Igaunijas, bet no Lietuvas un Latvijas līdz šim nebija nevienas. Ceram būt pirmie," saka viesnīcas direktors un norāda, ka Annas muiža ir kultūrvēsturiska bagātība, jo šajā muižā Garlībs Merķelis sarakstījis savu ievērojamo darbu "Latvieši". 
    
"Vēlējos atjaunot muižas kompleksu. Klēts jau ir atjaunota, restaurēti arī vēsturiskās Annas muižas pils pamati. Šajos gados esmu iekārtojis teritorijuizkopis muižas parku, dīķi un tuvējo apkārtni. Tas prasīja vairāku gadu cītīgu darbu," stāsta viesnīcas īpašnieks, atklājot, ka pirmos ciemiņus gaida drīz pēc Jāņiem. Un pēc tam durvis tiks vērtas ikvienam interesentam no tuvākas un tālākas apkaimes. 
    
"Pie mums klienti restorānā varēs baudīt veselīgu un gardu ēdienu, kas pagatavots sadarbībā ar vietējām saimniecībām, būs pieejams baseins, spa, elegantas istabiņas. Ceru, ka tieši šādā ekonomiski grūtā laikā cilvēki izvērtēs labākās atpūtas vietas. Turklāt, iekļaujoties starptautiskajā dizaina viesnīcu ķēdē, spēsim piesaistīt klientus no visas pasaules. Šis zīmols pats par sevi liecinās, kādu servisu un kādas kvalitātes pakalpojumus piedāvājam," stāsta K. Štrauss, uzsverot, ka Latvijā šīs viesnīcas mērķauditorija būtu pēc klusuma un miera alkstošs pilsētnieks. Arī rajona un pagasta ļaudis būs mīļi gaidīti viesi viesnīcā, tai skaitā uz tasi gardas kafijas, peldi baseinā vai spa procedūrām. 
    
"Vēlamies piedāvāt klusu, mierīgu atpūtu, baudot dabas valdzinājumu. Tāpēc mūsu mērķis nebija steigties ar celtniecību un uzbūvēt viesnīcu gada vai divu laikā. Mērķis bija sagatavot piedāvājumu tā, lai atvēršanās brīdī varam sniegt pilnu servisu," saka viesnīcas īpašnieks. Vaicāts par darbaspēku, K.Štrauss atklāj, ka lielā mērā personāls jau ir atlasīts. Viesnīcā strādās cilvēki no dažādām Latvijas vietām, arī vietējie. 
    
K. Štrauss atminas, ka pats pirmo reizi Zaubē ieradies pirms septiņiem gadiem. 
    
"Mani toreiz pārsteidza, ka Latvijas laukos ir tik kalnaina vide. Pārņēma arī lauku klusums un miers. Par grantēto ceļu stāvokli daudz neuztraucos. Uzskatu, ka līdz šai vietai nav vajadzīgs asfalts un perfekti sakārtota infrastruktūra. Tad vairs nevarēsim runāt par klusumu un mieru. Domāju, ka ceļi nav tik sliktā stāvoklī, lai tie būtu neizbraucami. Turklāt gandrīz trīsdesmit procentiem rīdzinieku ir džips. Tagad viņiem vismaz būs iespēja pabraukt pa tādiem ceļiem, kam šīs automašīnas piemērotas vairāk," smaidot saka viesnīcas īpašnieks. 
    
Ziemā Annas muiža piedāvās distanču slēpju un slidu nomu. Arī bļitkošanas prieki un īstas lauku pirts baudīšana nākotnē būs pieejama. 
    
"Ceru, ka mūsu klienti sajutīs sirdsmieru un iegūs dvēseles harmoniju, ciemojoties pie mums," teic K. Štrauss.


Pārpublicēts no laikraksta: "Druva"

Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100