Raksti > Piedāvājumi | |||||||||||||
Lietišķo pusdienu nedēļas piedāvājums restorānā "Piano" viesnīcā "Promenade Hotel" | |||||||||||||
Autors: K.Otmane, restorāna "Piano" vadītāja 12.10.2009 | |||||||||||||
Šonedēļ restorāna Piano šefpavārs īpaši izcēlis saldūdens un sālsūdens iemītnieku garšas valdzinājumu dažādās kombinācijās - gan dūmotas mencas biezzupā, gan kartupeļu salātos ar ceptas karpas fileju kā arī ceptu mencu vēžu mērcē. Protams, kā ik katru nedēļu izvēlē arī gaļas un veģetārie ēdieni. Pēc pagājušās nedēļas klientu pieprasījuma Lietišķo pusdienu ēdienkartē atstājam arī svaigi spiestās ķirbju, burkānu-ķirbju-ābolu un ābolu-ķirbju-dzērveņu sulas, kas ir īpaši vērtīgas ar piesātināto vitamīnu daudzumu, kas tik ļoti mums būs nepieciešami ziemas mēnešiem. | |||||||||||||
Salāti, zupas Svaigo lapu salāti ar dūmotas vistas ruleti, grilētiem persikiem un granātābolu mērci – 2.20ls Kartupeļu salāti ar ceptu karpas fileju un mārrutku mērci – 1.60ls Svaigo dārzeņu salāti ar Elpas sieru un garšaugu mērci – 0.90ls Dūmotas mencas un lēcu biezzupa ar skābo krējumu – 1.30ls Dārzeņu un baraviku krēmzupa ar rudzu maizes grauzdiņiem – 0.90ls Pamatēdieni Jūras velšu ragū baltvīna un siera mērcē, pasniegts ar mājas nūdelēm – 2.80ls Cepta mencas fileja vēžu mērcē ar kartupeļu un diļļu kūku, un siltiem dārzeņiem – 2.50ls Pikanta liellopgaļas rulete ar dārzeņu rizoto un garšaugu mērci – 2.80ls Cūkgaļas medaljons ar šampinjonu, siera un zaļumu cepurīti, pasniegts ar ceptiem kartupeļiem, mārrutku krējumu un svaigiem dārzeņiem – 2.40ls Kāpostu un dūmotas gaļas šnicele, pasniegta ar skābo krējumu – 1.60ls Pikants dārzeņu kus-kus ar sieru – 1.60ls Deserts Ābolu krēms ar vaniļas un kanēļa mērci – 0.80ls Mandeļu un aveņu želejas kūka – 1.30ls Pasūtiet vismaz divus ēdienus no Lietišķo pusdienu kartes un saņemiet kafiju, tēju, ūdeni vai sulu tikai par 0,39ls |