Raksti > Piedāvājumi

Lietišķo pusdienu nedēļas piedāvājums restorānā "Piano" viesnīcā "Promenade Hotel"

Autors: K.Otmane, restorāna "Piano" vadītāja
12.10.2009
Šonedēļ restorāna Piano šefpavārs īpaši izcēlis saldūdens un sālsūdens iemītnieku garšas valdzinājumu dažādās kombinācijās - gan dūmotas mencas biezzupā, gan kartupeļu salātos ar ceptas karpas fileju kā arī ceptu mencu vēžu mērcē. Protams, kā ik katru nedēļu izvēlē arī gaļas un veģetārie ēdieni. 
Pēc pagājušās nedēļas klientu pieprasījuma Lietišķo pusdienu ēdienkartē atstājam arī svaigi spiestās ķirbju, burkānu-ķirbju-ābolu un ābolu-ķirbju-dzērveņu sulas, kas ir īpaši vērtīgas ar piesātināto vitamīnu daudzumu, kas tik ļoti mums būs nepieciešami ziemas mēnešiem.
"Promenade Hotel" - viesnīca
"Piano"- restorāns
Restorāna "Vecais kapteinis" piedāvājums
Saistītas apdzīvotās vietas
Liepāja (Pilsēta)
Salāti, zupas
 Svaigo lapu salāti ar dūmotas vistas ruleti, grilētiem persikiem un granātābolu mērci – 2.20ls
 Kartupeļu salāti ar ceptu karpas fileju un mārrutku mērci – 1.60ls
 Svaigo dārzeņu salāti ar Elpas sieru un  garšaugu mērci – 0.90ls
 Dūmotas mencas un lēcu biezzupa ar skābo krējumu – 1.30ls
 Dārzeņu un baraviku krēmzupa ar rudzu maizes grauzdiņiem – 0.90ls

Pamatēdieni
 Jūras velšu ragū baltvīna un siera mērcē, pasniegts ar mājas nūdelēm – 2.80ls
 Cepta mencas fileja vēžu mērcē ar kartupeļu un diļļu kūku, un siltiem dārzeņiem – 2.50ls
 Pikanta liellopgaļas rulete ar dārzeņu rizoto un garšaugu mērci – 2.80ls
 Cūkgaļas medaljons ar šampinjonu, siera un zaļumu cepurīti, pasniegts ar ceptiem kartupeļiem, mārrutku krējumu un svaigiem dārzeņiem – 2.40ls
 Kāpostu un dūmotas gaļas šnicele, pasniegta ar skābo krējumu – 1.60ls
 Pikants dārzeņu kus-kus ar sieru – 1.60ls 

Deserts 
 Ābolu krēms ar vaniļas un kanēļa mērci – 0.80ls
 Mandeļu un aveņu želejas kūka – 1.30ls 

Pasūtiet vismaz divus ēdienus no Lietišķo pusdienu kartes un saņemiet kafiju, tēju, ūdeni vai sulu tikai par 0,39ls