Raksti > Piedāvājumi

Kapteiņa pusdienu ēdienkarte restorānā "Vecais Kapteinis"

Autors: S.Zīverte, pārdošanas speciāliste
01.06.2010
Nu jau kā paliekošu tradīciju, restorāns "Vecais Kapteinis" piedāvā Kapteiņa pusdienu ēdienkarti, lai Jūsu ikdienas straujajā skrējienā piedāvātu gardas un ātras pusdienas, gan vienkāršam atpūtas mirklim, gan Lietišķām tikšanās reizēm.
Restorāns "Vecais kapteinis"
Saistītas apdzīvotās vietas
Liepāja (Pilsēta)

Piedāvājam īpašas svaigi spiestas sulas:
*Rabarberu, ābolu, vīnogu; Burkānu, biešu, seleriju – 0.80 Ls
Salāti
• Svaigo lapu salāti ar grauzdiņiem un balzāmetiķa mērci – 1.20Ls
• Dārzeņu vinegrets ar mazsālītu siļķi – 1.20Ls
• Jauno kāpostu salāti ar grilētu vistas fileju – 1.40Ls
Zupas
• Skābeņu zupa ar dūmotu gaļu un grūbām – 0.90Ls
• Aukstā dienas zupa– 0.90Ls
• Tomātu krēmzupa ar rudzu maizes grauzdiņiem – 0.90Ls

Deserts
• Rabarberu zupa ar klimpām – 0.90Ls
• Šokolādes un Rīgas melnā balzāma kūka – 1.20Ls
• Biezpiena plāceņi ar svaigi gatavotu rabarberu un zemeņu zapti – 1.20ls

Pirmdiena 31.maijs
• Mencas fileja cepta ar sieru un tomātiem, pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem, diļļu mērci un svaigiem dārzeņiem – 2.30Ls
• Grilēta cūkgaļa, pasniedzam ar ceptiem sīpoliem, kartupeļiem un svaigo dārzeņu salātiem – 2.30Ls
• Sacepti ziedkāposti ar sieru un dārzeņiem – 1.60Ls

Otrdiena 1.jūnijs
• Nūdeles ar jūras velšu( gliemenes, kalmāri, garneles) ragū baltvīna mērcē – 2.30Ls
• Maltas liellopgaļas steiks Grieķu gaumē, pasniedzam ar ceptiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem – 2.30Ls
• Siltie grūbu, kartupeļu un sēņu salāti ar tomātu salsu – 1.60Ls

Trešdiena 2.jūnijs
• Kartupeļu un tunča kroketes ar kaperu mērci un svaigo dārzeņu salātiem– 2.30ls
• Marinētas, ceptas cūkgaļas ribiņas ar sautētiem jaunajiem kāpostiem un vārītiem kartupeļiem – 2.30Ls
• Mājas nūdeles ar sieru, bazilika mērci un tomātiem – 1.80Ls

Ceturtdiena 3.jūnijs
• Jūras velšu rizoto ar parmas sieru – 2.30Ls
• Cepta vistas fileja alus mīklā, pasniedzam ar siltiem dārzeņu salātiem – 2.30ls
• Dārzeņu rizoto ar parmas sieru – 1.80Ls

Piektdiena 4.jūnijs
• Ceptas reņģu filejas pikantā dārzeņu mērcē, pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem – 2.30Ls
•  Cūkgaļas cepeša rulete, pasniedzam ar pikantiem kartupeļiem un kāpostu salātiem – 2.30ls
• Dārzeņu ragū ar diļļu mērci – 1.60Ls