Raksti > Piedāvājumi | |||||||
Kapteiņa pusdienu ēdienkarte restorānā "Vecais Kapteinis" | |||||||
Autors: S.Zīverte, pārdošanas speciāliste 09.08.2010 | |||||||
Nu jau kā paliekošu tradīciju, restorāns "Vecais Kapteinis" piedāvā Kapteiņa pusdienu ēdienkarti, lai Jūsu ikdienas straujajā skrējienā piedāvātu gardas un ātras pusdienas, gan vienkāršam atpūtas mirklim, gan Lietišķām tikšanās reizēm. | |||||||
Piedāvājam īpašas svaigi spiestas sulas: •Ananāsu, ābolu, sezonas ogu, vīnogu – 1.20Ls •Apelsīnu, persiku, vīnogu – 1.20ls •Burkānu, biešu, seleriju, kāpostu – 0.80Ls Salāti •Svaigo lapu salāti ar sēkliņām un garšaugu jogurta mērci– 1.30Ls •Kartupeļu salāti ar gailenēm un dūmotu gaļu, pasniedzam ar zaļumu majonēzes mērci – 1.80Ls •Sviesta pupiņu salāti ar tomātiem, fettas sieru un garšaugu eļļas mērci – 1.60Ls Zupas •Minestrone – dārzeņu zupa ar sviesta pupiņām un nūdelēm– 0.90Ls •Aukstā kefīra zupa ar vārītu mēli – 0.90Ls Deserts •Plūmju pīrāgs ar vaniļas mērci – 1.30 Ls •Melleņu rauga pankūkas, pasniedzam ar skābo krējumu – 0.90 Ls •Aveņu krēms ar vaniļas mērci – 1.00 Ls Pirmdiena 9.augusts •Pildīti kabači ar jūras veltēm un diļļu mērci – 2.30Ls •Maltais bifšteks, pildīts ar fettas sieru un zaļumiem, pasniedzam ar pikantiem silto dārzeņu salātiem – 2.30Ls •Silti sviesta pupiņu un kartupeļu salāti ar tomātu salsu – 1.60Ls Otrdiena 10.augusts •Kartupeļu un laša plāceņi ar diļļu krējumu un svaigiem gurķiem – 2.30Ls •Marinēti, cepti vistu šķiņķīši, pasniedzam ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls •Kabaču un tomātu sautējums, pasniedzam ar dillēs sutinātiem kartupeļiem – 1.60Ls Trešdiena 11.augusts •Garneļu Kaneloni ar siera mērci – 2.30Ls •Cūkgaļas eskalops ar ceptiem sīpoliem, kartupeļiem un svaigo dārzeņu salātiem – 2.30Ls •Ziedkāposti Tempurā, pasniedzam ar diļļu jogurtu – 1.60Ls Ceturtdiena 12.augusts •Cepta butes fileja ar kartupeļu un ziedkāpostu biezeņiem un diļļu mērci– 2.30Ls •Liellopu rulete, pildīta ar dārzeņiem un sieru un pasniegta ar vārītiem kartupeļiem un sinepju mērci – 2.30Ls •Siltie kartupeļu un grūbu salāti ar gailenēm un kabačiem – 1.80Ls Piektdiena 13.augusts •Marinēta mencas fileja, cepta ingveralus mīklā, pasniegta ar dārzeņu ragū– 2.30Ls •Grilēta mēle, pasniedzam ar ceptiem kartupeļiem un remulādes mērci – 2.30Ls •Sezonas dārzeņu sautējums ar skābo krējumu – 1.60Ls |