Raksti > Piedāvājumi

Kapteiņa pusdienu ēdienkarte restorānā "Vecais Kapteinis"

Autors: S.Zīverte, pārdošanas speciāliste
09.08.2010
Nu jau kā paliekošu tradīciju, restorāns "Vecais Kapteinis" piedāvā Kapteiņa pusdienu ēdienkarti, lai Jūsu ikdienas straujajā skrējienā piedāvātu gardas un ātras pusdienas, gan vienkāršam atpūtas mirklim, gan Lietišķām tikšanās reizēm.
Restorāns "Vecais kapteinis"
Saistītas apdzīvotās vietas
Liepāja (Pilsēta)
Piedāvājam īpašas svaigi spiestas sulas: 
•Ananāsu, ābolu, sezonas ogu, vīnogu – 1.20Ls
•Apelsīnu, persiku, vīnogu – 1.20ls
•Burkānu, biešu, seleriju, kāpostu – 0.80Ls
Salāti 
•Svaigo lapu salāti ar sēkliņām un garšaugu jogurta mērci– 1.30Ls
•Kartupeļu salāti ar gailenēm un dūmotu gaļu, pasniedzam ar zaļumu majonēzes mērci – 1.80Ls
•Sviesta pupiņu salāti ar tomātiem, fettas sieru un garšaugu eļļas mērci – 1.60Ls
Zupas 
•Minestrone – dārzeņu zupa ar sviesta pupiņām un nūdelēm– 0.90Ls
•Aukstā kefīra zupa ar vārītu mēli – 0.90Ls
Deserts
•Plūmju pīrāgs ar vaniļas mērci – 1.30 Ls
•Melleņu rauga pankūkas, pasniedzam ar skābo krējumu – 0.90 Ls
•Aveņu krēms ar vaniļas mērci – 1.00 Ls

Pirmdiena 9.augusts
•Pildīti kabači ar jūras veltēm un diļļu mērci – 2.30Ls
•Maltais bifšteks, pildīts ar fettas sieru un zaļumiem, pasniedzam ar pikantiem silto dārzeņu salātiem – 2.30Ls
•Silti sviesta pupiņu un kartupeļu salāti ar tomātu salsu – 1.60Ls

Otrdiena 10.augusts
•Kartupeļu un laša plāceņi ar diļļu krējumu un svaigiem gurķiem – 2.30Ls
•Marinēti, cepti vistu šķiņķīši, pasniedzam ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls
•Kabaču un tomātu sautējums, pasniedzam ar dillēs sutinātiem kartupeļiem – 1.60Ls

Trešdiena 11.augusts
•Garneļu Kaneloni ar siera mērci – 2.30Ls
•Cūkgaļas eskalops ar ceptiem sīpoliem, kartupeļiem un svaigo dārzeņu salātiem – 2.30Ls
•Ziedkāposti Tempurā, pasniedzam ar diļļu jogurtu – 1.60Ls

Ceturtdiena 12.augusts
•Cepta butes fileja ar kartupeļu un ziedkāpostu biezeņiem un diļļu mērci– 2.30Ls
•Liellopu rulete, pildīta ar dārzeņiem un sieru un pasniegta ar vārītiem kartupeļiem un sinepju mērci – 2.30Ls
•Siltie kartupeļu un grūbu salāti ar gailenēm un kabačiem – 1.80Ls

Piektdiena 13.augusts
•Marinēta mencas fileja, cepta ingveralus mīklā, pasniegta ar dārzeņu ragū– 2.30Ls
•Grilēta mēle, pasniedzam ar ceptiem kartupeļiem un remulādes mērci – 2.30Ls
•Sezonas dārzeņu sautējums ar skābo krējumu – 1.60Ls