Raksti > Piedāvājumi | |||||||
Restorāns "Vecais Kapteinis"piedāvā lietišķo pusdienu ēdienkarti | |||||||
Autors: S.Zīverte, pārdošanas speciāliste 04.10.2010 | |||||||
Patīkami saulainā oktobra rītā piedāvājam Jums restorāna Vecais kapteinis Lietišķo pusdienu ēdienkarti. | |||||||
•Ābolu, dzērveņu, bumbieru– 1.20Ls •Ķirbju, ābolu, burkānu – 0.90ls •Ķirbju, burkānu, seleriju, biešu – 0.90Ls Salāti •Kartupeļu un gaileņu salāti ar auksti dūmotu gaļu un kaperu mērci– 1.90Ls •Veselīgie rudens dārzeņu salāti ar garšaugu jogurta mērci un ceptām ķirbju sēklām – 1.20Ls •Dārzeņu vinegrets ar mazsālītu siļķes fileju – 1.40Ls Zupas •Kabaču krēmzupa ar ceptām sēkliņām un sieru– 1.20 Ls •Dūmotas mencas zupa ar šķeltajiem zirnīšiem un dārzeņiem, pasniedzam ar skābo krējumu – 0.90Ls •Dzidrais vistas buljons ar vistas pelmeņiem – 0.90Ls Deserts •Sarkanvīnā marinēts bumbieris ar baltās šokolādes krēmu – 1.30 Ls •Ābolu un dzērveņu uzpūtenis ar pienu – 0.70Ls •Rudzu miltu pankūkas ar skābo krējumu un dzērveņu mērci – 0.90Ls Pirmdiena 4.oktobris •Mencas fileja un dārzeņi vārīti garšaugu buljonā ar dillēm – 2.30Ls •Cūkgaļas un dārzeņu ragū ar marinētiem gurķiem un skābo krējumu – 2.30Ls •Kāpostu šnicele, pasniedzam ar diļļu krējumu – 1.60Ls Otrdiena 5.oktobris •Baltvīna mērcē sutinātas gliemenes, pasniedzam ar svaigām mājas nūdelēm un zaļumiem – 2.30Ls •Kraukšķīgi cepti vistu stilbiņi ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls •Grūbu rizoto ar rudens sēnēm un Parmas sieru – 1.60Ls Trešdiena 6.oktobris •Marinētas, ceptas reņģu filejas ar kartupeļu, ziedkāpostu un burkānu kūku, pasniedzam ar diļļu mērci – 2.30Ls •Ceptas liellopu aknas ar sīpoliem krējuma mērcē, kartupeļu biezeni un svaigo kāpostu salātiem – 2.30Ls •Kartupeļu, ziedkāpostu kūka, pasniedzam ar burkāniem krējuma mērcē – 1.60Ls Ceturtdiena 7.oktobris •Krāsnī cepts kartupelis „mundierī”, pasniedzam ar ceptu siļķes fileju un biezpiena mērci – 2.30Ls •Maltas jērgaļas lodītes ar pikantiem tomātu rīsiem un jogurta mērci – 2.30Ls •Krāsnī cepts kartupelis „mundierī”, pasniedzam ar rudens sēņu mērci un marinētiem gurķiem – 1.60Ls Piektdiena 8.oktobris •Līņa šniceles ar kartupeļu un dārzeņu biezeni, pasniedzam ar garšaugu mērci – 2.30Ls •Vistas filejas rulete, pildīta ar sieru un brokoļiem, pasniedzam ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls •Siltie grūbu un dārzeņu salāti ar sēnēm un garšaugiem – 1.60Ls Ēdienkarte darbojas no 4.oktobra līdz 8.oktobrim no plkst. 12:00 – 17:00 |