Raksti > Piedāvājumi

Restorāns "Vecais Kapteinis"piedāvā lietišķo pusdienu ēdienkarti

Autors: S.Zīverte, pārdošanas speciāliste
04.10.2010
Patīkami saulainā oktobra rītā piedāvājam Jums restorāna Vecais kapteinis Lietišķo pusdienu ēdienkarti.
Restorāns "Vecais kapteinis"
Saistītas apdzīvotās vietas
Vecliepāja (Pilsētas daļa)
Piedāvājam īpašas svaigi spiestas sulas
•Ābolu, dzērveņu, bumbieru– 1.20Ls
•Ķirbju, ābolu, burkānu – 0.90ls
•Ķirbju, burkānu, seleriju, biešu – 0.90Ls

Salāti
•Kartupeļu un gaileņu salāti ar auksti dūmotu gaļu un kaperu mērci– 1.90Ls
•Veselīgie rudens dārzeņu salāti ar garšaugu jogurta mērci un ceptām ķirbju sēklām – 1.20Ls
•Dārzeņu vinegrets ar mazsālītu siļķes fileju – 1.40Ls

Zupas
•Kabaču krēmzupa ar ceptām sēkliņām un sieru– 1.20 Ls
•Dūmotas mencas zupa ar šķeltajiem zirnīšiem un dārzeņiem,
pasniedzam ar skābo krējumu – 0.90Ls
•Dzidrais vistas buljons ar vistas pelmeņiem – 0.90Ls

Deserts
•Sarkanvīnā marinēts bumbieris ar baltās šokolādes krēmu – 1.30 Ls
•Ābolu un dzērveņu uzpūtenis ar pienu – 0.70Ls
•Rudzu miltu pankūkas ar skābo krējumu un dzērveņu mērci – 0.90Ls

Pirmdiena 4.oktobris

•Mencas fileja un dārzeņi vārīti garšaugu buljonā ar dillēm – 2.30Ls
•Cūkgaļas un dārzeņu ragū ar marinētiem gurķiem un skābo krējumu – 2.30Ls
•Kāpostu šnicele, pasniedzam ar diļļu krējumu – 1.60Ls

Otrdiena 5.oktobris

•Baltvīna mērcē sutinātas gliemenes, pasniedzam ar svaigām mājas nūdelēm
un zaļumiem – 2.30Ls
•Kraukšķīgi cepti vistu stilbiņi ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls
•Grūbu rizoto ar rudens sēnēm un Parmas sieru – 1.60Ls

Trešdiena 6.oktobris

•Marinētas, ceptas reņģu filejas ar kartupeļu, ziedkāpostu un burkānu kūku, pasniedzam ar diļļu mērci – 2.30Ls
•Ceptas liellopu aknas ar sīpoliem krējuma mērcē, kartupeļu biezeni
un svaigo kāpostu salātiem – 2.30Ls
•Kartupeļu, ziedkāpostu kūka, pasniedzam ar burkāniem krējuma mērcē – 1.60Ls

Ceturtdiena 7.oktobris

•Krāsnī cepts kartupelis „mundierī”, pasniedzam ar ceptu siļķes fileju un biezpiena mērci – 2.30Ls
•Maltas jērgaļas lodītes ar pikantiem tomātu rīsiem un jogurta mērci – 2.30Ls
•Krāsnī cepts kartupelis „mundierī”, pasniedzam ar rudens sēņu mērci
un marinētiem gurķiem – 1.60Ls

Piektdiena 8.oktobris

•Līņa šniceles ar kartupeļu un dārzeņu biezeni, pasniedzam ar garšaugu mērci – 2.30Ls
•Vistas filejas rulete, pildīta ar sieru un brokoļiem, pasniedzam ar dārzeņu rīsiem un pikantu tomātu mērci – 2.30Ls
•Siltie grūbu un dārzeņu salāti ar sēnēm un garšaugiem – 1.60Ls

Ēdienkarte darbojas no 4.oktobra līdz 8.oktobrim no plkst. 12:00 – 17:00