Raksti > Piedāvājumi

Kopā ar bērnu uz SPA?

Autors: DabaSpa
26.06.2013
Ar prieku paziņojam, ka Rīgā ir par vienu bērniem un ģimenēm draudzīgu uzņēmumu vairāk. Te sev patīkamus iespaidus miesai un garam gūs gan mammas un tēti, gan bērni. Runa ir par dienas SPA studiju „dabaSpa”, kas atrodas skaistajā Antonijas ielā 11, Rīgā.
"dabaSpa" - SPA studija
Saistītas apdzīvotās vietas
Rīga (Pilsēta)
Stāsts ir par to, kā māmiņa un/vai tētis atrod laiku sevis lutināšanai, bet bērns tikmēr iegūst jaunu, sev noderīgu pieredzi. No 11. jūnija turpmāk katru otrdienu Jums ir iespēja doties uz SPA kopā ar savu atvasi: baudīt laiku sev pilnīgā mierā, jo zināsiet, ka turpat līdzās ar Jūsu bērnu saistoši pavada laiku SPA filozofijas pasniedzēja un mamma - Anna Volkova un bērnu pasaku rakstniece Janīna Ansone.
 
Anna stāsta: „Mēs vēlamies, lai sevis lutināšana un laiks kopā ar bērnu nebūtu mūžīga pretruna. Zinām, cik svarīgi cilvēkam šai steidzīgajā ritmā atrast laiku sev, jo no tā rodas dzīvesprieks, sirsnīgākas attiecības un enerģija. Iedomājieties to sastapšanos, kad satiekas laimīga māmiņa un priecīgs bērniņš.”
Kamēr Jūs baudāt SPAIepazīsimies! Tā kā jebkādas veiksmīgas komunikācijas pamatā ir iepazīšanās, Anna iepazīsies ar Jūsu bērniņu, noskaidros, kāda ir viņa personība, kas patīk, kas nepatīk, aktīvs vai mierīgs. Pastāstīsim bērniņam, ka mamma, tētis būs tepat blakus, uzņems prieku un enerģiju, un aicināsim paspēlēties. 

Spēles ir par norisēm mazajos cilvēkos: izdomu, sajūtām, fizisko un garīgo pieredzi. Katrs bērniņš ir personība, tāpēc, lai laiks tiktu pavadīts pilnvērtīgi, katram piedāvājam piemērotas nodarbes, bet visas apvieno mijiedarbība starp interesi un SPA atmosfēru, lai bērns arī atpūstos no straujās un informācijas pārpludinātās ikdienas, ieklausītos sevī, iepazītu sevi un pilnveidotos.

Kamēr mamma, tētis atpūšas, mēs ar bērnu parunāsimies, zīmēsim, krāsosim, darbosimies ar plastilīnu, iepazīsim smaržas un faktūras, izjutīsim pēdiņu un plaukstiņu maigās masāžas terapiju, ieklausīsimies pasaku terapijas burvībā. Tas ir kā bērna ceļojums pa daudzveidīgo sajūtu pasauli.
Noteikti jāpiebilst, ka vide un rotaļu materiāli ir absolūti draudzīgi bērniem un tiek piedāvāti tikai dabiski SPA elementi, kā arī personiska pieeja un nedalīta
uzmanība. 

Kā baudīt ģimeniskumu un lutināt sevi?
 
• Izvēlieties nepieciešamo procedūru vai rituālu, rezervējiet laiku sev otrdienā. Piesakoties miniet, ka būsiet ar savu bērniņu (no 3 gadu vecuma).
• Ja Jums un Jūsu bērniņam tā ir pirmā kopīgā atpūta „dabaSpa”, iesakām pierakstīties uz procedūru, kas nav ilgāka par stundu. 
• Pirms ļaujaties SPA, lūdzu, pastāstiet, kas Jūsu bērnam patīk, ko noteikti iesakāt, ko labāk nedarīt. 
• Pirmo reizi piedāvājam izmēģināt ģimenes SPA apmeklējumu bez maksas, parasti 2 stundu nodarbība ar bērnu maksā Ls 5.
• Ja Jums ir kādi jautājumi, droši sazinieties ar „dabaSpa”: 
 
www.dabaspa.lv (Rīga, Antonijas iela 11), tālrunis 67336740,
Facebook http://www.facebook.com/dabaSpa