Raksti > Piedāvājumi

Viesu nams "Gungas" - vieta, kur apstājas laiks....

Autors: Viesu nams "Gungas"
23.07.2014

Priežu šalkas un putnu vīteri rītos..... ezera viļņu sudrabs aiz loga... un rasas lāses zirnekļa tīmeklī mežā...
Priežu meža ieskautas,  ”Gungas” saviem viesiem piedāvā atpūtu četrās vēsturiskās guļbaļķu mājiņās, kas atvestas no dažadiem Latvijas novadiem, rūpīgu roku restaurētas, tās turpina savu pastāvešanu te – Dūņezera krastā. 

"Gungas" - etnogrāfiskais viesu nams
Saistītas apdzīvotās vietas
Ādažu (Novads)
Lielākām svinībām piedāvājam lielo Godu māju ar deju placi, saimes galdu, kamīnu un mansarda istabām. Nelielām svinībām vai atpūtai varat izvēlēties 
"Pīlādžus" - ar atsevišķu viesistabu un virtuves zonu, Jaunlaulāto jeb LUX apartamentu ar burbuļvannu, "Kadiķus" - ar terasi un lielisku skatu uz ezeru, kur ērti jutīsies 10 - 12 cilvēku kompānija, vai "Eglītes", kur iespējams izīrēt gan atsevišķus numurus, gan māju kopumā.

Etnogrāfiskais viesu nams "Gungas" - tā ir vieta gan klusai atpūtai draugu lokā, gan kāzu un citu svinību rīkošanai, uzņēmumu pasākumu un semināru organizēšanai. Laipni aicinātas tūristu grupas, lai iepazītos ar latviešu amatniecības un mākslas tradīcijām, iemācīties kādu danču soli u n nobaudīt bukstiņputru!

Pateicoties veiksmīgai sadarbībai, varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus jebkurai gaumei, tehnisko nodrošinājumu semināriem, tajā skaitā sinhronās tulkošanas iespējas pasākumam kaut klajā laukā! 

Dažāda veida un stila teltis un nojumes! 

Velotūristi laipni aicināti iebraukt pie mums, lai uz mirkli atvilktu elpu velomaršruta laikā, salabot vai pārbaudīt savu spēkratu, lai droši dotos tālāk.

Pirtsmīļiem iekārtota kārtīga lauku pirtiņa ar silto un auksto kublu un iespēju atveldzēties Dūņezerā. Nedēļas vidū piedāvājam īpaši patīkamas cenas!

Sēnes un ogas mežā - bez maksas! Tāpat kā putnu dziesmas rītos un viļņu melodijas novakarēs....

"Gungas" - tā ir vieta, kur apstājas laiks.....