Raksti > Ziņas

"Hoetikas" ātrās reaģēšanas vienība sakopj pirmo ļaužu uzrādīto cūcību mežā

Autors: Latvijas valsts meži
16.08.2005
Kampaņas „Nemēslo mežā!” ietvaros „L&T Hoetika” ātrās reaģēšanas vienība ir savākusi pirmo iedzīvotāju uzrādīto atkritumu kaudzi mežā netālu no Inciema. Kopā ir savākti 41 m3 atkritumu, kas aizvesti uz Getliņu poligonu.
Cūkmens lido!
Saistītas apdzīvotās vietas
Latvijas Republika (Valsts)
Inciems (Ciems)
Kā stāsta „L&T Hoetika” administratīvā direktore Indra Petrēvica, mežā no atkritumiem tika atbrīvota 400 m2 lielu teritorija. Atkritumos atradās gan dažādi sadzīves priekšmeti – nolietotas mēbeles, plastmasas priekšmeti, gan arī būvgruži – cements un asfalts.
Lai to visu savāktu, mežā strādāja trīs smagās automašīnas un piecu cilvēku komanda no astoņiem rītā līdz trijiem pēcpusdienā.
Kā jau iepriekš ziņots, „L&T Hoetika” ātrās reaģēšanas vienība satīrīs piecūkotākās vietas mežos, kuras „Latvijas valsts mežu” kampaņas „Nemēslo mežā!” laikā būs uzrādījuši cilvēki, zvanot pa karsto bezmaksas tālruni 8002852 vai sūtot atklāto mēslaiņu fotogrāfijas uz e-pastu: [email protected].
Fotogrāfijas autors, kam būs vislabāk izdevies attēlot mežu piesārņošanas problēmu līdz 20. septembrim, saņems speciālbalvu no Cūkmena, kā arī ģimenes piknika piederumu komplektu no AS „Latvijas valsts meži”.