Raksti > Ziņas

Latvijas reklāmas klips

Autors: LETA
14.03.2005
CNN sāks demonstrēt jauno Latvijas reklāmas klipu...
Otrdien, 15.martā, plkst.15.05 televīzijas kanāls CNN sāks demonstrēt jauno Latvijas reklāmas klipu, aģentūru LETA informēja Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) pārstāve Linda Spārniņa.
CNN

Latvijas iedzīvotāji reklāmas klipu varēs noskatīties Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā, raidījumā "Mans būs mans" 18.martā plkst.17.45. Atkārtojums paredzēts 24.martā plkst.12.35, informēja Spārniņa.

"Pasaulē par vienu veiksmīgākajiem mārketinga instrumentiem tiek atzītas dažādas tūrismu veicinošas filmas un reklāmas klipi, un ir svarīgi meklēt jaunus ceļus, kā potenciālos ārvalstu tūristus iepazīstināt ar Latviju," uzsver TAVA direktors Uldis Vītoliņš.

Kā ziņots, Latvijas reklāma starptautiskajā ziņu kanālā CNN izmaksās 56 000 ASV dolāru (apmēram 30 200 latu).

Līgums ar CNN paredz, ka reklāmas klips par Latviju tiks izrādīts 57 reizes no 15.marta līdz 11.aprīlīm dažādās nedēļas dienās laikā no plkst.15 līdz 19.45 pēc Latvijas laika.

Reklāmas filmā Latvija tiek attēlota kā zeme, kurā gribas atgriezties vēl un vēl. Filmā Latvija attēlota ne tikai kā vieta, kuras daba ļauj baudīt klusumu un mieru, bet arī kā vieta, kur var kārtot darījumus, lai piesaistītu biznesa tūristus.

Kā ziņots, reklāmas klipu izgatavoja kompānija "Metro Leo Burnett & Cuba Studio". Reklāmas filmas izveidei no TAVA budžeta tika atvēlēti 20 000 latu.