logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 279
Viesi - 279
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas

TAVA organizē Ukrainas žurnālistu delegācijas vizīti Latvijā

Autors: TAVA
14.09.2005
Skatīts 4993 reizes
Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar nacionālo aviokompāniju Air Baltic, Jūrmalas pilsētas domi, LR vēstniecību Ukrainā laika posmā no 12. līdz 15.septembrim rīko Ukrainas plašsaziņas līdzekļu pārstāvju vizīti Latvijā, lai veicinātu Latvijas kā tūrisma iespējām bagātas zemes atpazīstamību Ukrainā.

TAVA sadarbībā ar LR vēstniecību Ukrainā, aviokompāniju Air Baltic, Jūrmalas pilsētas domi, viesnīcu Jūrmala SPA Hotel, atpūtas centru „Ezerkrasti” un Emīla Gustava šokolādes darbnīcu rīko Ukrainas plašsaziņas līdzekļu pārstāvju vizīti, lai iepazīstinātu viņus ar Latviju. Šajā vizītē piedalās pārstāvji no Travel News, Natali, Jedvinstvennaja, Stoļičniji novosti, Deņ, kuri ir izteikuši vēlmi tikties ar Latvijas tūrisma un kultūras nozares pārstāvjiem.

Ukrainas plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem ir paredzēta plaša programma Jūrmalā, Rīgā, ārpus Rīgas robežām – Kurzemē un Zemgalē. Viņi tiks iepazīstināti ar Jūrmalas tūrisma piedāvājumu, viesnīcas Jūrmala SPA Hotel piedāvājumu, kā arī būs iespēja piedalīties izmēģināt aktīvās atpūtas iespējas Zviedru cepurē un iepazīties ar romantisko Kuldīgu. Ukrainas plašsaziņas līdzekļu pārstāvji tiksies ar tūrisma nozares pārstāvjiem no Tūrisma attīstības valsts aģentūras, Jūrmalas pilsētas domes un Melngalvju nama. Viesiem no Ukrainas būs iespēja arī iepazīties ar "Emīla Gustava šokolādes fabrikas" piedāvājumu un latviešu tradicionālo virtuvi atpūtas kompleksā "LIDO krasta centrā", kuru ir iecienījuši ārzemju tūristi kā interesantu apskates objektu un latviešu virtuves piedāvājumu. Žurnālisti tiks iepazīstināti arī ar Rundāles pils muzeju, kā interesantu un pievilcīgu tūrisma objektu.

 "Šī ir lieliska iespēja Ukrainas žurnālistiem iepazīties ar Latvijas tūrisma iespējām un  aktualitātēm”, uzsver TAVA direktors Uldis Vītoliņš, „turklāt  publikācijas ārvalstu presē ir viens no būtiskākajiem mārketinga instrumentiem, lai popularizētu Latvijas tūrisma tēlu".

 Ar šo vizīšu palīdzību ārvalstu iedzīvotāji tiek informēti par Latviju un tās tūrisma piedāvājumu, par to, ka Latvija un Rīga ir eiropeiskas, ka ir daudz iespēju, lai aktīvi un interesanti pavadītu brīvdienas. Šī šogad ir jau 24-tā ārvalstu plašsaziņas līdzekļu pārstāvju vizīte Latvijā, kuru organizē TAVA ar saviem sadarbības partneriem. Sadarbībā ar TAVA Latviju šogad iepazinuši jau 126 ārvalstu plašsaziņas līdzekļu pārstāvji no dažādām valstīm – Nīderlandes, Beļģijas, Somijas, Krievijas, Zviedrijas, Spānijas, Čehijas, Vācijas, Japānas, Francijas, Itālijas, Lielbritānijas un Ķīnas.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Tjarve
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tūrisma attīstības valsts aģentūra
Tālr. 7 22 99 45

Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100