logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 393
Viesi - 393
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas

TAVA organizē Latvijas tūrisma profesionāļu tikšanos Maskavā

Autors: Kristīne Tjarve, TAVA, tālr:7 22 99 45
20.09.2005
Skatīts 2275 reizes
Š.g. 20.septembrī Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) un Maskavas tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar Latvijas Republikas vēstniecību Maskavā organizē Latvijas tūrisma uzņēmumu kontaktu biržu „Ziema Latvijā”. Pasākums notiks starptautiskās tūrisma izstādes „Leisure 2005” ietvaros, kas norisinās Maskavā no 21. līdz 24.septembrim.

Tikšanās mērķis ir iepazīstināt Krievijas tūrisma nozares un masu mediju pārstāvjus ar ziemas tūrisma iespējām Latvijā, kā arī informētu par jaunumiem nozarē. Tūrisma uzņēmumu kontaktu birža un prezentācijas dod iespēju Latvijas uzņēmumiem prezentēt savu uzņēmumu, ziemas tūrisma piedāvājumu Latvijā, veicināt sadarbības iespējas un tikties ar potencionālajiem sadarbības partneriem un citu valstu pārstāvjiem.
 
Pasākums norisināsies divās daļās – pirmajā daļā būs LR ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Krievijas Federācijā A.Teikmaņa uzruna un Konsulārās nodaļas vadītājas L.Mežeckas informācija par aktualitātēm vīzu politikas jautājumos, kam sekos Latvijas tūrisma nozares prezentācijas un kontaktu birža, pasākuma noslēgumā paredzēta neformāla pieņemšana un loterijas izloze.

No Krievijas puses pasākumā piedalīsies aptuveni 120 tūrisma industrijas un masu mediju pārstāvji. Latviju šajā pasākumā bez TAVA un Maskavas tūrisma informācijas biroja pārstāvēs arī aviokompānija airBaltic, starptautisko pasažieru pārvadājumu kompānija Ecolines, tūrisma firmas TAS, Latvia Tours, Riga Tavel, DEA pluss, SOLO Tour, LTS Travel, viesnīcām Jūrmala SPA Hotel, Reval Hotel Latvija, Baltic Beach Hotel, Hotel Europe Royale, Hotel Brigita, viesnīca Rīga, Albert Hotel, Islande Hotel, Hotel Jūrnieks, City Hotel Bruņinieks, viesnīca TIA un interneta portāls www.meeting.lv.

Kā uzsver TAVA direktors Uldis Vītoliņš, „ir ārkārtīgi būtiski ne vien radīt un uzlabot Latvijas tūrisma produktus, bet arī tos popularizēt starptautiskā līmenī. Krievija ir Latvijai nozīmīgs ienākošā tūrisma tirgus, tādēļ ir svarīgi organizēt pasākumus, kas veicina Latvijas tūrisma tēla atpazīstamību Krievijā arī ziemas sezonā..”

 Ar prezentāciju un kontaktu biržu palīdzību ārvalstu tūrisma nozares tiek informēti par Latviju un tās tūrisma piedāvājumu visa gada garumā. Šī šogad ir jau otrā tūrisma profesionāļu tikšanās Maskavā, kuru organizē TAVA ar saviem sadarbības partneriem. Iepriekšējā tūrisma profesionāļu tikšanās notika š.g. 22.martā tūrisma izstādes „MITT 2005” ietvaros, šogad līdzīga tikšanās ar Latvijas un Krievijas tūrisma nozares pārstāvjiem paredzēta arī oktobrī Sanktpēterburgā izstādes „INWETEX-CIS TRAVEL MARKET 2005” ietvaros, kuru organizēs TAVA un Maskavas tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar Latvijas ģenerālkonsulātu Sanktpēterburgā.

Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100