logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Maijs
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Jūnijs
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 539
Viesi - 539
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Pasākumi

Rudens svētki Valkā

Autors: www.valka.lv
04.10.2005
Skatīts 4131 reizi
Sestdien, 8.oktobrī plkst.20.00 Valkas kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) atkal būs ļoti iecienītie, ikgadējie Rudens svētki ar salātu degustācijas bāru, kopīgu „Rudens segas” veidošanu, sakoptāko māju un skaistāko balkonu īpašnieku un čaklāko sētnieku sveikšanu un citām labām lietām. Šo pasākumu katru gadu rīko laikā starp Miķeļiem un Mārtiņiem, lai visi kopīgi varētu atskatīties uz aizvadīto vasaru un tajā paveiktajiem darbiem.
Sagatavot izdrukai
Saistītas apdzīvotās vietas
Valka (Pilsēta)
   Jau no plkst.19.30 visi laipni aicināti apmeklēt salātu degustācijas bāriņu, kura veidošanā var piedalīties ikviens valcēnietis, atnesot pēc viņam vien zināmas receptes gatavotos un iecienītos salātus citu vērtēšanai. Protams, ka labāko salātu autors tiks apbalvots.  
  Šogad organizatori ir iecerējuši daudzu mazu rudens kompozīciju vietā kultūras nama foajē veidot vienu lielu „Rudens segu”, kuras veidošanu aizsāks paši kultūras nama darbinieki, bet turpināt šo darbiņu varēs katrs interesents. Jau 7.oktobrī un Rudens svētku laikā valcēnieši atkal ir aicināti iesaistīties kaut kā skaista radīšanā – nest savos dārzos izaudzētos rudens ziedus vai arī kādu interesentas formas vai vienkārši labi padevušos dārzeni uz kultūras namu. Tur tad katrs varēs likt lietā savu fantāziju un izdomu, lai pats pēc savas izvēles tam atrastu vietu lielajā, kopīgi veidotajā „Rudens segā”.
  Rudens svētku laikā godinās un apbalvos arī sakoptāko māju un skaistāko balkonu īpašniekus, kā arī čaklākos sētniekus. Valkas pilsētas dome organizē sakārtotāko dzīves un darba vietu īpašnieku apbalvošanu nominācijās: individuālās dzīvojamās mājas ar tām piegulošo teritoriju un sabiedriskās ēkas. Savukārt, skaistāko balkonu jeb „gaisa dārzu” īpašnieku sumināšanu organizē Valkas dāmu klubs. Lai mūsu pilsēta būtu tīra un sakopta, ir par maz ar to vien, ka katrs sakopj savu māju, pagalmu un balkonu. Tāpēc šajos svētkos, kā allaž, netiks aizmirsti arī čaklākie un labākie sētnieki.
  Rudens svētki parasti ir tas kultūras pasākums, kura organizēšanā aktīvi iesaistās arī pilsētā esošās sabiedriskās organizācijas, klubi un apvienības – Valkas  rajona Invalīdu biedrība, pensionāru klubiņš „Zelta rudens”, Latvijas Sarkanā Krusta Valkas rajona komiteja, Valkas rajona Bērnu un jauniešu interešu centra jauniešu klubs un citi. Kultūras nama darbinieki cer, ka šī jaukā tradīcija turpināsies un tā tas būs arī šogad. 
  Ballē spēlēs jauka grupa „Trijatā” no Rīgas. Balles starplaikos klātesošie varēs skatīties un pievienoties Valkas kultūras nama folkloras deju kopas „Sudmaliņu” jautrajiem latviešu dančiem un senajām balles dejām.
  Ieeja uz pasākumu – tikai Ls 1,50. Kā vienmēr, ir iespēja iepriekš pieteikt galdiņu.
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100