logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 268
Viesi - 268
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas

Atvērts jauns konditorejas “Vecrīga” veikals un kafejnīca

Autors: Baiba Ziemele
10.10.2005
Skatīts 8733 reizes
Pagājušās nedēļas sākumā, 4. oktobrī, Rīgā, Valdemāra ielā 17a tika atvērts jauns konditorejas “Vecrīga” veikals un kafejnīca. Kā paskaidroja konditorejas īpašniece Ivande Pīlāga, šis ir tikai pirmais no iecerētās konditorejas “Vecrīga” veikalu un kafejnīcu ķēdes veikaliem, kas šogad tiks atvērti Rīgā.
  Tāpat kā jau daudzus gadu desmitus, arī šajā konditorejas veikalā un kafejnīcā var iegādāties laika gaitā pārbaudītus izstrādājumus, kas iekarojuši vietu daudzu pilsētnieku sirdīs gan lieliskās garšas, gan augstās kvalitātes, gan vēstures dēļ. Sakarā ar paplašināšanās plāniem, konditoreja drīzumā atvērs jaunu ražošanas cehu, kas atbilst visiem ES standartiem, kā arī tirgū ienāk ar jaunu logo.
  Kā vēsta reklāmas, “..iecienītās “Ābolkūkas”, gardās “Dāmu kūciņas”, uz mēles kūstošās “Krēmšnites”, nebēdnīgās “Augļu dejas” un vēl daudz citas pasakaini garšīgās maizītes, bulciņas, kūciņas, cepumiņi un tortes..” joprojām tiek ražotas no dabīgiem, ekoloģiski tīriem Latvijas produktiem un izejvielām un nesatur konservantus.
  Jau pirmajās dienās veikalā bijuši ļoti daudz pircēju, kas izteikuši sajūsmu par to, ka “leģendārās “Vecrīgas” kūciņas tagad var nopirkt arī tepat, netālu no darba vai mājām, speciāli neejot uz Vecrīgu”, kur joprojām Vaļņu ielā atrodas iecienītais “bulciņu veikals”. Ar veikala-kafejnīcas atklāšanu saimnieces Ivandi Pīlāgu un Gintu Lokmani apsveikt bija ieradušies arī Ausma Kantāne, Ramona Umblija, Imants Ziedonis, darbinieki no tuvējās Kultūras un Aizsardzības ministrijas, Mākslas akadēmijas un Valsts Mākslas muzeja. Pārdevējas visu laiku apstiprinoši atbild uz jautājumu: “Tās tiešām ir ĪSTĀS “Vecrīgas” krēmšnites? Nevar būt! Lieliski! Es ņemšu divas!”.
  Veikala-kafejnīcas publika ir ļoti dažāda. I.Pīlāga: “Mēs bijām ļoti pārsteigti, ka “Vecrīga” ar savu zīmolu un reputāciju spēj piesaistīt ne tikai lojālos klientus, bet – paskatieties apkārt – mūsu bulciņu veikals ir pilns ar skolēniem, studentiem, sievietēm, vīriešiem, un gadiem nav nozīmes! Šī ir vieta, kur vari būt tāds, kāds esi!”
Saistītie objekti (skatīt kartē)
Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100