logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 376
Viesi - 376
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ziņas

TAVA popularizē Latvijas tūrisma piedāvājumu Lielbritānijā

Autors: TAVA
14.11.2005
Skatīts 3003 reizes
Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) organizē Latvijas dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū „World Travel Market 2005”, kas notiek Londonā no 14. līdz 17.novembrim. Pasākuma laikā Latvija tiek reklamēta kā jauns un pievilcīgs tūrisma galamērķis, īpaši akcentējot kultūras mantojumu, arhitektūras bagātības, SPA kūrortu un latviešu virtuvi.

Londonas starptautiskais tūrisma gadatirgus „World Travel Market 2005” ir atzīts par tūrisma profesionāļu prestižāko un lielāko ikgadējo tikšanās vietu. Pagājušā gadā izstādi apmeklēja 44 613 dalībnieki no 193 valstīm, šogad plānots, ka pasākumu apmeklēs vēl vairāk tūrisma nozares pārstāvju. Londonas gadatirgu tūrisma profesionāļi uzskata par jaunās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu.

Starptautiskajā tūrisma gadatirgū „World Travel Market 2005” tiks reklamēts Latvijas kultūras tūrisma piedāvājums, SPA un veselības tūrisma iespējas, kā arī gastronomiskā tūrisma iespējas Latvijā. Latvijas stendā kopīgi ar TAVA piedalās 14 Latvijas tūrisma nozares dalībnieki – aviokompānija airBaltic, tūrisma firmas ATLAS TOURS, Baltic Travel Group, BTI TAS, EXPRESS TRAVEL, Latvia Tours, Rīgas tūrisma aģentūra, Rekreo Tour, Via Rīga, Your Run, viesnīcas Baltic Beach Hotel, Radisson SAS Daugava, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija un Jūrmalas kūrorta un tūrisma informācijas centrs.

Latvijas tūrisma nozares pārstāvji izstādes apmeklētājiem reklamēs Latvijas Ziemassvētku un Jaungada sagaidīšanas iespējas, piedāvās sasildīties ar aromātiskām zāļu tējām, kā arī informēs par konferenču rīkošanas iespējām Latvijā. Konferenču rīkošana Latvijā ir svarīgs instruments tūrisma sezonalitātes problēmas risināšanai, mūsu valsts tūrisma nozares pārstāvjiem ir aktīvi jāstrādā, lai piesaistītu ārvalstu viesus arī gada aukstajos mēnešos.

TAVA direktors Uldis Vītoliņš uzsver, ka „ārvalstu tūrisma profesionāļu iepazīstināšana ar tūrisma iespējām Latvijā ir nozīmīgs solis, jo par Latviju kā tūrisma galamērķi vēl joprojām ir salīdzinoši maz informācijas. Dalība starptautiskajos tūrisma gadatirgos ir veids, kā popularizēt Latviju un veicināt tūrisma profesionāļu savstarpējo sadarbību.”

Dalība starptautiskajā tūrisma gadatirgū „World Travel Market 2005” ir viena no daudzajām mārketinga aktivitātēm, ko TAVA veikusi, popularizējot Latvijas tūrisma piedāvājumu Lielbritānijā. Gada sākumā TAVA pārstāvniecība Londonā piedalījās vairākās Lielbritānijas izstādēs, jūnijā tika organizēta tūrisma kontaktu birža Mančestrā, kā arī organizētas žurnālistu un tūrisma profesionāļu vizītes no Lielbritānijas un Īrijas uz Latviju.

Tūrisma attīstības valsts aģentūra ir Ekonomikas ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas izveidota ar mērķi īstenot tūrisma politiku.

Papildu informācijai:
Kristīne Tjarve
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tūrisma attīstības valsts aģentūra
Tālr. 7358132, 6173249

Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100