logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 319
Viesi - 319
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Ceļotāju stāsti
Raksts sadarbībā ar
Latvijas Valsts Meži

Ārvalstu mednieki labprāt izvēlas Latviju

01.12.2005
Skatīts 3418 reizes
Latvijas avīze raksta, ka ārvalstu mednieki ļoti labprāt izvēlas Latviju. Viņus te vilina mūsu daudzviet neskartā daba, meža dzīvnieku, medījumu daudzveidība, arvien labāki sadzīves apstākļi un, protams, pakalpojumu cenas, kuras, salīdzinot ar medībām citur Eiropā, viņiem liekas tīri pieņemamas un ir pa kabatai arī Rietumu vidusmēra pilsonim.

Latvijas avīze raksta, ka ārvalstu mednieki ļoti labprāt izvēlas Latviju. Viņus te vilina mūsu daudzviet neskartā daba, meža dzīvnieku, medījumu daudzveidība, arvien labāki sadzīves apstākļi un, protams, pakalpojumu cenas, kuras, salīdzinot ar medībām citur Eiropā, viņiem liekas tīri pieņemamas un ir pa kabatai arī Rietumu vidusmēra pilsonim. Avīzē ir publicēta intervija ar Vācijas pilsoni Nikolauss Princs fon Krojs, kas jau septīto reizi Latvijā ir izmantojis a/s "Latvijas valsts meži" piedāvātos medību un atpūtas pakalpojumus:

– Kā jums veicas Latvijā?

– Šeit esmu jau septīto reizi, šoruden kopā ar savu partneri esam draugiem no Vācijas, Francijas un Beļģijas noorganizējuši medību tūri uz medībām ar dzinējiem, protams, pie mūsu latviešu draugiem. (Arī šoruden Nikolauss izmantoja a/s  "Latvijas valsts meži"  sniegtos medību pakalpojumus.) Latvijā ir brīnišķīga daba, lieliski cilvēki – te ir fantastiski! Man ir vienalga, kādi ir laika apstākļi, ka tikai esmu mežā un medībās. Veicies šoruden ir tīri labi, pats esmu nomedījis Latvijā vairākas mežacūkas, labāk veicies ir manai sievai – viņai ir staltbriežu bullis, mežacūka, un, kas vispārsteidzošākais, Anna Sofija te nomedījusi arī vilku.

– Vai ir kādas atšķirības medību tradīcijās te Latvijā un citās zemē, kur esat medījis? –. Mednieki un mežacūkas ir tādas pašas kā Beļģijā, Vācijā, Zviedrijā. Visur pirmajā vietā ir cilvēku drošība medībās un tālāk jau medību tradīcijas – medījumu godināšana, pavadīšana un atzīmēšana. Latvijā, var redzēt, ir senas medību tradīcijas, kuras tiek turētas godā. Par to liecina augsta līmeņa medību organizācija, teicami iekārtoti medību masti, dzīvnieku daudzums un, protams, lieliski medību rīkotāji un pavadītāji. Ceru te atgriezties vēl un vēl, to ieteikšu arī saviem citiem draugiem.

Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100