Raksti > Vietas*lv jaunumi

Daži jaunumi Vietās*lv

Autors: Vietas
16.01.2006
Vietas*lv komanda tiešām neguļ ziemas miegā un pēdējo mēnešu laikā, smagi strādājot, sārūpējusi dažus jaunumus.
  • Laikam jau patīkamākais un interesantākais no tiem - kustīgais apskates vietu demonstrētājs pirmajā lapā, kas aizvietojis līdz šim diezgan daudz vietas aizņēmušo karti ar 4 objektu attēliem. Ja nenotiek nekādi misēkļi (par kuriem mēs noteikti vēlētos zināt), tad šis dinamiskais un kustīgais jauninājums darbojas nepārtraukti un "uz dullo met ārā" dažādus Vietas*lv datubāzē esošus apskates objektus ar vismaz vienu bildi. Lieki piebilst, ka, spiežot uz objekta attēlu, var nokļūt šī objekta infolapā, bet poga "Nākošais>>" paātrinās nākamā objekta demonstrāciju.
  • Nākošais jaunums atrodas tieši zem pirmā. Tā saucamās "Aktivitātes", pēc kurām iespējams atlasīt tos objektus, kuros šīs aktivitātes fiksētas kā piedāvājums. Tā, piemēram, "makšķerēšana" palīdzēs atrast tās viesu un lauku mājas vai arī kompleksus, kuros makšķerēšana ir iespējama vai tiek piedāvāta kā pakalpojums.
  • Katra lietotāja profilā, kas pieejams gan no komentāriem, gan reģistrēto lietotāju saraksta, redzami pēdējie šī lietotāja veiktie komentāri. Drīzumā šeit būs pieejamas arī atsevišķu lietotāju iesūtītās bildes.
  • Administratīvo vienību (apdzīvotu vietu un teritoriju) informācijas lapaspusē tagad arī informācija par šai vienībai atbilstošo pašvaldību un tūrisma informācijas centru.

Būsim priecīgi saņemt no Jums komentārus par šiem jaunievedumiem, kā arī kritiku un idejas Vietas*lv uzlabošanai.

Patīkamus ceļojumus!
Jūsu Vietas.