logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 283
Viesi - 283
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Interesanti
Raksts sadarbībā ar
Eiropa.lv

Tūrisma horoskops 2006.gadam

Autors: Ieva Markuse, Eiropa.lv
20.01.2006
Skatīts 7601 reizi
Kādi gan horpskopi nav zināmi! Ziedu, ķīniešu, rietumu un erotiskie - viesiem dzīves gadījumiem! Šoreiz lasītāju uzmanībai tiek piedāvāts jauns horoskops!!! Vērtīgas norādes un padomi ceļojumu izvēlē! Kas zin - varbūt ir vērts izmēģināt? 

AUNS (21.03.-20.04.) Šiem karstasinīgajiem cilvēkiem patīk atrasties notikumu centrā. Viņu ceļojumu plānā ir enerģija un piedzīvojumi. Viņu temperaments izaicina viņus uz sportošanu un nakts dzīvi. Viņi labprāt dodas ceļā un ar prieku piedalās ekspedīcijās, meklējot pazudušos dārgumus. Pilnīgi bezbailīgi viņi izlauž sev ceļu caur džungļiem. Tie var būt arī lielpilsētas džungļi, galvenais, lai apkārtnē pulsētu dzīvība un viņus izaicinātu.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: „Big Apple” Ņujorkā vērsis var nodoties pilsētas ritmam, China-Town piedāvā eksotiku un 5. avēnija greznu fonu jūsu neatvairāmajam smaidam, kad esat piedzīvojumu noskaņojumā.

Auna pilsētas: Berlīne, Florence, Neapole, Riodežaneiro, Madride un Verona. Ieteicamā ceļojuma valsts: Kenija vilina ar lielām mežonīgām medībām. Kaut arī tas ir tikai foto safari, trofejas jums ir garantētas. Tur jūs uzkrāsiet enerģiju brīvā un eksotiskā atmosfērā ar lielu devu piedzīvojumu.

Auna valstis un reģioni: Burgunde, Dānija, Kenija, Puertoriko un Taizeme.

VĒRSIS (21.04.-20.05.) Izvilināt Vērsi no viņa ierastās vides, tā ir māksla. Pie kam viņš ir tieši tas cilvēks, kurš varētu būt izgudrojis dzīves baudu. Šo zīmi vada Venēra un ļauj Vēršiem baudīt skaistas lietas. Vai tā būtu kultūras programma, labs ēdiens vai izsmalcināta vīna malks, kaut ko no tā Vērsis atvaļinājuma laikā nobaudīs. Palutināšanas programma ķermenim un garšas sajūtām brīnišķīgā, dabīgā atmosfērā ir labākais vērsim. Mēģinājuma vērts varētu būt Alpu viesu nams vai sena māja Skotijas augstienēs. Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Šajā vasarā tā varētu būt Akropole Atēnas, kur izjust mūžības vēsmu vai Olimpija, kur sajust olimpisko garu. Grieķu vīns, olīvas un vienkāršā, grieķu virtuve atbilst vērša dabai.

Vērša pilsētas: Atēnas, Dublina, Leipciga, Lucerna, Nantes, Parma un Cīrihe.

Ieteicamā ceļojuma valsts: Īrija, zaļā sala, vasarā sniedz mērenas gaisa temperatūras, jo vērsim ne pārāk patīk karstums, bet tajā pašā laikā arī daudz brīvas telpas. Nekādas burzmas, mazi lauku viesu nami un daudz dabas!

Vērša valstis un reģioni: Gruzija, Īrija, Kaukāzs, Lotringa, Persija, Roda, Šveice, Zviedrija un Baltkrievija.

DVĪŅI (21.05.-21.06.) Pirmais tūrists būs bijis dzimis Dvīņu zīmē. Tipiski dvīņi daudz ceļo darba darīšanās, tomēr arī privāti viņi kaislīgi dodas ceļā. Savos ceļojumos viņi tiecas pēc pārmaiņām un vēlas iegūt jaunus iespaidus. Vislabprātāk no visa pa drusciņai: sports, kultūra, relaksācija un bauda. Ir jābūt visam. Bet tā kā neviena vieta viņus ilgi nepiesaista, tad vislabāk dvīņi jūtas apkārt braucienos vai īsos ceļojumos. Viņi labprāt arī ceļo grupā vai kopā ar draugiem, jo viņiem nepārtraukti ir vajadzīga uzrunāšana un garīgā domu apmaiņa.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Sanfrancisko – šeit Dvīņiem ir plašs piedāvājums un plašas ekskursiju iespējas. Turklāt viņi ātri atrod kontaktus un var nodoties flirtam, jo Dvīņi arī atvaļinājuma laikā ar prieku nododas spēlei „iespējams”. Šeit viņi var izbaudīt pilsētas jautrību.

Dvīņu pilsētas: Budapešta, Lasvegasa, Londona, Meca, Nirnberga, Sanfrancisko un Toronto.

Ieteicamā ceļojuma valsts: ASV dvīņiem piedāvā patiešām visu, kas tiem vajadzīgs. Sākot no spēļu kazino līdz pat Niagaras ūdenskritumam. Pateicoties ātrās ēdināšanas piedāvājumam, viņi netiek ilgi aizkavēti ar mierīgu sēdēšanu pie galda. Jo galu galā taču naktsdzīve sauc!

Dvīņu valstis un reģioni: Armēnija, Beļģija, Lejas Ēģipte, Kanāda, Lombardija, Sardīnija, ASV un Jaunzēlande.

VĒZIS (22.06.-22.07.) Viņiem piemīt jūtīga daba un viņiem nepatīk būt vieniem. Tipisks Vēzis labprāt dodas ceļojumos kopā ar draugiem vai vismaz ar kādu mīļu cilvēku. Tāpat kā viņa dzīvnieku pasaules sugas brāļi, viņš ērti jūtas ūdeni, vienalga vai pie Adrijas jūras, Bodenezera vai Klusā okeāna. Iespējams, ka ir kāda šarmanta, familiāra viesnīca kādā vietā, kas pievelk jau daudzus gadus. Vēzim patīk justies ērti, pasapņot un atpūsties patīkamā sabiedrībā. Arī uzdzīvošana ieņem viņa dzīvē svarīgu vietu.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Pastaiga pa mazajām ieliņām romantiskajā Venēcijā, pačalošana ar cilvēkiem kādā no kafejnīcām San-Marko laukumā un svaigi pagatavotas zivs nobaudīšana kādā Trattoria Pasta. Šādā vidē vēzis spēj pilnībā izdzīvot savu romantisko būtību.

Vēža pilsētas: Amsterdama, Berne, Dženova, Stambula, Milāna, Ņujorka, Tunisa un Venēcija.

Ieteicamā ceļojuma valsts: Vēlme ir pēc piejūras atmosfēras. Tad kāpēc gan nedoties uz Dienvidfranciju uz Camarque! Šeit jūs varat ļauties sapņiem un izbaudīt jūras sāli uz savas ādas. Pēc tam Marseļa piedāvā multikulturālu kontrastu programmu.

Vēža valstis un reģioni: Francija, Maroka, Maurīcija, Nīderlande, Paragvaja un Skotija.

LAUVA (23.07.-22.08.) Patiesībā viss ir ļoti vienkārši. Lai piedāvātu jums perfektu atvaļinājumu, ir jāpiedāvā labākais no visa. Lielajiem kaķiem patīk luksuss. Viņi labprāt atrodas uzmanības centrā un viņiem ir nepieciešama labākā pieejamā viesnīca. Vienalga, vai viņi dodas safari vai vienkārši slinko, viņi bauda saldo dzīvi un pēc atvaļinājuma viņiem parasti ir mazliet jāietur gavēnis. Viņi labprāt ceļo uz starptautiskām bagātnieku pulcēšanās vietām un ar prieku dodas iepirkšanās tūrēs pa ekskluzīviem veikaliņiem un dārgiem iepirkšanās centriem.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Roma, šajā mūžīgajā pilsētā viņi var doties pastaigā Romas Forumā pa Cēzara pēdām un pēc tam ļauties "Dolce vita“. Dārgākajā tirdzniecības ielā Via Condotti Lauvas var investēt savu naudu luksusā un vēl ļauties apbrīnam.

Lauvas pilsētas: Bombeja, Bristole, Čikāga, Damaska, Prāga, Roma un Zalcburga.

Ieteicamā ceļojuma valsts: Itālijā Lauvas var iegādāties izsmalcinātākās dārglietas un labākos apavus. Relaksēties varēs kundziskajā Villa Cortine pie Gardas ezera. Ja ir vēlme iejaukties „tautas” pūlī, tad atliek tikai iziet no parka.

Lauvas valstis un reģioni: Barbadosa, Bohēmija, Itālija, Kalifornija, Martinika un Rumānija. J

JAUNAVA (24.08.-22.09.) Tīri izklaides ceļojumi viņiem drīzāk šķiet aizdomīgi. Ballītes Maljorkā nebūs priekš Jaunavām, jo Jaunavas vairāk tiecas pēc kultūras un rosinošākas vides. Grūts ceļojums Himalajos arī nederēs, jo Jaunavas novērtē koptas viesnīcas ar tīrām vannas istabām un žilbinoši baltām gultām. Sabiedriskās mazgājamās telpas kempinga laukumos izraisa viņos šausmas. Viņi savu ceļojumu plāno jau ilgu laiku iepriekš un ja, gadās, ka izlidošana kavējas, tas viņus spēj izsist no līdzsvara.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Dodiet iespēju Londonai. Tā ir mazliet konservatīva, ļoti dižciltīga un katrā ziņā piedāvā plašu kultūras piedāvājumu, kas atbilst Jaunavas būtībai. Viņi par izdevīgām cenām var iegādāties sudraba preces, apmeklēt kādu mūziklu un pēcpusdienā baudīt tējas laiku.

Jaunavas pilsētas: Bāzele, Bostona, Jeruzaleme, Londona, Losandželosa, Nica un Strazbūra. Ieteicamā ceļojuma valsts: Šveicē Jaunavas var nošķirties kalnu pasaulē, baudīt svaigo gaisu un mierīgā gaisā atbrīvoties no stresa. Šeit nodrošinās arī sabalansētu ēdināšanu un kārtīgu izmitināšanu.

Jaunavas valstis un reģioni: Anglija, Krēta, Šveice un Turcija.

SVARI (24.09.-23.10.) Daudziem Svariem lēmuma pieņemšana par atvaļinājuma pavadīšanu, var sagādāt pamatīgu problēmu. Uz kuru valsti, kādā viesnīcā vai varbūt doties apkārt braucienā? Kāds ir laiks, cerams, ka nav pārāk auksts, bet arī ne pārāk silts? Ir labi, ja Vēzim pie sāniem ir partneris, kurš spēj pieņemt lēmumus, kurš izšķirsies par viesnīcu ar izsmalcinātu iekārtojumu un izcilu virtuvi. Svariem patiks arī baseins un sauna, jo Svariem patīk sevi kopt un vakarā atpūsties draudzīgā lokā.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Vīnē Svari var nodoties savai vājībai – saldumiem. Kafijas namā viņi var vērot cilvēkus un antikvariātos pameklēt skaistas lietas savai mājai.

Svaru pilsētas: Antverpene, Freiburga, Kopenhāgena, Kioto, Parīze un Vīne. Ieteicamā ceļojuma valsts: Japāņu dārzu harmoniskums fascinēs Svarus. Īpašo viesmīlību varēs izbaudīt tējas ceremonijas laikā, kas ir unikālas kultūras sastāvdaļa. To visu varēs piedzīvot Kioto, senajā imperiālajā pilsētā ar tās tempļiem un pilīm.

Svaru valstis un reģioni: Argentīna, Indoķīna, Japāna, Lībija un Austrija.

SKORPIONS (24.10.-22.11.) Skorpionu saista maģiski un eksotiski tālie ceļojumi. „Aizliegtā pilsēta” Pekinā, Gizas piramīdas vai niršana pēc kāda pirātu kuģa vraka varētu piesaistīt viņiem uzmanību. Viņi izjūt bailes no saskarsmes ar „masu cilvēku” un tāpēc viņiem ir iebildumi pret standarta ceļojumiem. Viņi labprātāk ceļo uz savu roku un droši sajūt vietējos noslēpumus. Viņu instinkts aizved viņus līdz vientuļām pludmalēm, pie vecā, viedā zvejnieka pie jūras vai pat līdz nogrimušiem dārgumiem.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Marakeša – pilsēta kā no pasakas. Noslēpumainā, arābu pasaule spēj apburt Skorpionu. Šīs pilsētas cilvēki, krāsas un smaržas iedarbojas uz Skorpionu kā brīnumlīdzeklis. Viesnīcā "La Mamounia“ Skorpions piedzīvo sapņus no 1001 nakts.

Skorpiona pilsētas: Alžīra, Marakeša, Pompeji, Sanktpēterburga, Sidneja, Tokija un Vašingtona.

Ieteicamā ceļojuma valsts: Vientuļo fjordu un majestātiskās dabas ainavas zemē Norvēģijā, Skorpions var pievērsties savai iekšējai būtībai un vēlmēm. Šajā brīnišķīgajā mierā, Skorpions pilnībā atslābinās un izbauda arī savu kaislību uz zivīm.

Skorpiona valstis un reģioni: Ēģipte, Alžīrija, Katalonija, Lapzeme, Norvēģija un Zviedrija.

STRĒLNIEKS (23.11.-21.12.) Šiem pasaules ceļotājiem atvaļinājuma nekad nebūs gana. Viņi mīl tālas zemes, svešas kultūras un mežonīgu dabu. Ceļojumiem jābūt aizraujošiem un neplānotiem. Pavadīt katru vakaru tumšā uzvalku viņiem ir tabu. Dažreiz viņi pat var iztikt ar vieniem džinsiem. Viņi improvizē savu ceļojumu, vislabāk dodas ceļā ar pēdējā brīža piedāvājumiem un bieži strādā tikai tāpēc, lai varētu finansēt savus ceļojumus. Savās būtībā viņi ir pirāti un tāpēc viņus tā vilina Karību jūras valstis, Dienvidu jūra un arī Dienvidāzijas reģions.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Honkonga. Krāšņas ielas, karstasinīgi tirgotāji, ielas ēdnīcas, ekskursijas uz Makao, tas viss sniegs Strēlniekiem pietiekami lielas pārmaiņas un eksotiku. Vēl labāk, ja apvienosiet to ar Malaizijas un Burmas apmeklējumu.

Strēlnieka pilsētas: Aviņjona, Honkonga, Kalkuta, Narbona, Mehiko, Pekina un Šanhaja. Ieteicamā ceļojuma valsts: Florida varētu būt Strēlniekiem atklājumu ceļojums. Dažs labs Strēlnieks vēl ir kā liels bērns un labi jūtas Disneja pasaulē, purvainie līdzenumi vilina ar risku un nirēji vislabāk jūtas Floridakīzās.

Strēlnieka valstis un reģioni: Austrālija, Dalmācija, Madagaskara, Spānija, Taizeme un Ungārija.

MEŽĀZIS (22.12.-20.01.) Atslēgšanās Mežāžiem var kļūt par īstu problēmu. Ja Mežāži dodas atvaļinājumā, tad tikai ar sliktu sirdsapziņu. Tā no sirds izbaudīt kaut ko, tas nav viņu dabā. Tā kā viņi ir arī ļoti prasīgi, tad bieži ir daudz nepatikšanu, ja viesnīcas istaba īsti neder, ja vīns ir par siltu vai zupa par aukstu. Eksperimentēšana nav priekš Mežāžiem, tādēļ viņi labāk izvēlas klasiskos ceļojumu mērķus, kas nesola pārāk lielu eksotiku. Viņiem galvenais ir miers un apkalpošanas kultūra uz vietas.

Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Kā būtu ar Denveru vai Kolorado? Tā gluži bez kalniem Mežāžiem arī neder. Šeit viņi būs Amerikas lielpilsētā, bet vienlaicīgi būs arī iespēja atpūsties kalnainā vidē. Sportošanas nolūkos ir jādodas uz Rocky Mountains!

Mežāža pilsētas: Brisele, Buenosairesa, Denvera, Keiptauna, Maskava, Oksforda un Portsaida. Ieteicamā ceļojuma valsts: Ja arī Mežāzim neizdosies atrast dimantu, tad tomēr aizceļot uz Dienvidāfriku, ir tā vērts. Arī šeit kalni un meži veido unikālu ainavu ceļojumam. Krīgera nacionālā parka apmeklējums atmodina dabas izjūtu.

Mežāža valstis un reģioni: Bosnija, Brandenburga, Indija, Islande, Meksika, Krievija un Dienvidāfrika.

ŪDENSVĪRS (21.01.-19.02.) Piedzīvojumu kārajiem Ūdensvīriem atvaļinājumā vajag daudz izrunāties! Viņu vēlmi pēc sabiedrības un nepārtrauktām pārmaiņām vislabāk varēs īstenot klubā. Arī neierasti ceļojumu mērķi viņiem var šķist saistoši. Viņus varētu pievilkt niršana Bora Bora salās, ekspedīcija caur Amazoni un karnevāls Riodežaneiro. Jautrība, saule un eksotiski dzērieni dara ar Ūdensvīriem brīnumus. Viņi nekad nav pret atvaļinājuma flirtu un tam viņiem ir vajadzīga arī pludmales promenāde. Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Kopakabana Riodežaneiro piedāvā sabiedriskajiem Ūdensvīriem ne tikai acu prieku. Tropiskā atmosfēra iesūcas viņos un ļauj viņiem uzziedēt. Šīs temperamentīgās pilsētas karstie ritmi paliks viņos neaizmirstami.

Ūdensvīra pilsētas: Bankoga, Braitona, Lisabona, Palma de Maljorka un Sidneja. Ieteicamā ceļojuma valsts: Ūdensvīram savu laimi vajadzētu izmēģināt Austrālijā, izbaudīt fantastiskās niršanas iespējas, džungļus un neierobežotu eksotiku, ceļojot pa Krokodila Dandija pēdām. Ceļojumam ir jābūt oriģinālam.

Ūdensvīra valstis un reģioni: Brazīlija, Somija, Portugāle un Spānija.

ZIVIS (20.02.-20.03.) Jūtīgas un pilnas fantāziju Zivis savā atvaļinājuma laikā tiecas izbaudīt savus sapņus. Stingra, iepriekš noteikta programma viņus nospiestu. Viņi vienkārši brauc un ļaujas sevi pārsteigt, kur gan galu galā viņi nokļūs. Zivis mīl ūdeni un pie ūdens arī labprātāk pavada savu atvaļinājumu. Viņu sapnis ir vientuļi līči ar mazu restorāniņu tuvumā. Kaut arī viņi labprāt ceļo, tomēr jūtīgajām Zivīm brīvdienu laikā vajadzētu pietiekami daudz atpūsties. Ieteicamā ceļojuma pilsēta: Kāpēc gan nedoties uz Oslo? Augstajos Ziemeļos zivis atradīs savu mieru. Nekādas dienvidnieciskās steigas, bet gan piejūras pilsētas mierīgā pievilcība. Tā ir kā dziedinoša pasaule, kas sevi prezentē kā ļoti sakoptu un ļauj gandrīz vai aizmirst par vikingu pagātni.

Zivju pilsētas: Aleksandrija, Karakasa, Havanna, Oslo un Seviļja.

Ieteicamā ceļojuma valsts: Venecuēlā zivis atradīs sev individuālu ceļojuma mērķi, kas viņus lutinās ar brīnišķīgiem saulrietiem pie jūras, dienvidamerikāņu mūziku un Karību izjūtām. Kruīza braucienā pa Orinoko jūs varēsiet iegrimt jaunā, noslēpumainā pasaulē.

Zivju valstis un reģioni: Havaju salas, Malaizija, Monako, Filipīnas un Venecuēla.

Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100