Raksti > Tūrisma profesionāļiem

Latvijas tūrisma birojs Stokholmā organizē Latvijas SPA pasākumu Stokholmā

Autors: Zane Zeļenkova, LTB Stokholmā vadītāja
02.02.2006
Šodien, 2. februārī pl. 17:00 Stokholmā, Radisson SAS Strand Hotel notiks Latvijas SPA pasākums „Atklāj Latvijas TOP SPA”. Pasākumu organizē Latvijas tūrisma birojs Stokholmā sadarbībā ar LIAA pārstāvniecību Zviedrijā un LR vēstniecību Zviedrijā un tajā piedalīsies vadošie Latvijas SPA: Baltic Beach Hotel, Hotel Jūrmala SPA, Mārcienas muiža, Aquavilla SPA, kā arī Jūrmalas pilsētas Dome. No Zviedrijas puses pasākumā piedalīsies žurnālisti un tūrisma kompāniju pārstāvji
"Hotel Jūrmala SPA" - kūrortviesnīca
"Mārcienas muiža" - veselības un atpūtas centrs
Pasākuma ideja ir popularizēt SPA&Welness tūrismu uz Latviju un prezentēt Latvijas vadošos SPA Zviedrijā.

Pasākuma laikā notiks dažādi SPA demonstrējumi, kurus izmēģināt uz vietas varēs visi interesenti. Viesnīca Baltic Beach piedāvās ajurvēdisko masāžu ar bambusa kociņiem "Marma čikitsa", bet Hotel Jurmala SPA veiks galvas un roku masāžu.

Pasākumā skanēs dzīvā mūzika, kanādiešu izcelsmes, latviešu saksofonista Nika Gothema izpildījumā, bet noslēgumā notiks loterija, kurā būs iespēja vinnēt dažādas vērtīgas balvas no Latvijas SPA.

Kā uzsver LTB Stokholmā vadītāja Zane Zeļenkova, SPA šobrīd ir ļoti populāra dzīves stila un tūrisma tendence Zviedrijā. Zviedri aktīvi interesējas par SPA iespējām Latvijā, jo Zviedrijā SPA pakalpojumi ir samērā dārgi. Latvijas SPA pasākums dos iespēju iegūt Latvijas uzņēmējiem jaunus biznesa partnerus Zviedrijā, kā arī reklamēt Latviju kā tūrismam pievilcīgu zemi, kas piedāvā augstas kvalitātes veselības uzlabošanas un skaistuma produktus par labu cenu.

Saskaņā ar TAVA mārketinga stratēģiju, Zviedrijas tirgus Latvijai ir augsti prioritārs tirgus, kas pastāvīgi palielinās līdz ar jaunu transporta maršrutu atklāšanu, esošo palielināšanu un Latvijas popularitātes pieaugumu Zviedrijā. Saskaņā ar CSB datiem, Latviju 2005. gada 3. ceturksnī apmeklēja 4% zviedru un atstājot Latvijā 6,3 mil. latus, kas ir trešais augstākais radītājs pēc ceļotāju izdevumiem Latvijā.