Raksti > Vietas*lv jaunumi

Vietas.lv svin gada jubileju tūrisma izstādē "Balttour 2006"

Autors: Ivonna Ravčenoka, Vietas.lv direktore
08.02.2006
Interaktīvais Latvijas ceļvedis internetā Vietas.lv aicina apmeklēt ikgadējo izstādi Balttour 2006, kur ne tikai iepazīstināsim ar jaunākajām resursa iespējām un Vietas.lv jauno dizainu, bet arī atzīmēsim savu pirmo jubileju! Jo viena gada jubileja ir vispareizākā - svecīšu skaits atbilst tortes skaitam un otrādi! Pat Karlsonam nebūtu kur piesieties!!!!!
Ķīpsalas izstāžu centrs
Izstādē Vietas.lv prezentēs interneta vortāla jauno dizainu, kā arī iepazīstinās lietotājus un klientus ar jaunākajām tehniskajām iespējām - kopš jaunā gada informācija pieejama ne tikai latviešu un krievu valodā, bet arī angļu valodā, kas ļauj daudz plašāk popularizēt Latvijas tēlu ārzemju lietotājiem.

Popularizējot e-komerciju un e-tūrisma iespējas, Vietas.lv piedāvā iespēju veikt on-line rezervācijas pieteikumu naktsmītnēm, konferencēm un svinībām, tādejādi maksimāli samazinot lietotāju laika un resursu patēriņu, kā arī piedāvājot izdevīgas atlaides! Notiks arī konkursi un akcijas!

Lietotāju pieaugošais skaits (vidējais apmeklētāju skaits dienā vidēji 1200-1400, nedēļā – 6500 lietotāju) un uzņēmēju interese, kā arī oficiālā reitingu statistika ļauj uzskatīt Vietas.lv par interesantu virtuālo tikšanos vietu tūrisma profesionāļiem un aktīvajiem ceļotājiem, ērtu darba instrumentu uzņēmējiem un labu palīgu ceļojuma plānošanā jebkuram, kas vēlas atrast savas mīļākās vietas Latvijā kopā ar mums!