Raksti > Vietas*lv jaunumi

Vietas*lv un "Kaļķu Vārti" konkursa uzvarētāja saņem balvu!

Autors: Ivonna Ravčenoka
01.03.2006

Kā jau iepriekš informējām, par Vietas*lv un restorāna "Kaļķu Vārti" kopīgi rīkotā konkursa uzvarētāju kļuva Ārija Rumpe. Piedāvājām īsu sarunas atstāstu....

Ārija Rumpe(labā pusē) saņem dāvanu no Vietas*lv direktores Ivonnas Ravčenokas

Uzaicinājumu piedalīties šajā konkursā Ārija saņēma kā reģistrētā Vietas*lv lietotāja. Kā izrādījies, atbildēt uz konkursa jautājumiem nav bijis nemaz tik viegli, tāpēc Ārija pat nedomāja, ka varētu būt laimīgā uzvarētāja! Tagad saņemtā balva būs pārsteigums ģimenei!

Sarunā noskaidrojām, ka mūsu konkursa uzvarētāja ir visai aktīva ceļotāja pa Latviju, jo spraigā darba dēļ, Ārija ir CSDD galvenās grāmatvedes vietniece, īpaši tāliem ceļojumiem laika neatliek. Bez tam, arī šeit pat Latvijā esot gana daudz, ko redzēt - ik sezonas tiek atklātas jaunas viesu mājas, jauni tūrisma objekti!

Tad nu novēlam Ārijai un viņas ģimenei jauku atpūtu restorānā un nakts klubā "Kaļķu Vārti", kā arī iedvesmu jauniem un aizraujošiem ceļojumiem!!!

Vietas*lv sūta sveicienus un laba vēlējumus arī Lilitai, Gundegai un Lolitai, kuras piedaloties šajā konkursā palīdzēja uzvarēt savai kolēģītei!!!!