logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Marts
25 26 27 28 29 30 31
Aprīlis
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 261
Viesi - 261
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Raksti > Tūrisma profesionāļiem

Notiks 6. Kurzemes tūrisma konference

08.03.2006
Skatīts 3178 reizes
2006. gada 17.martā, Talsos, notiks Kurzemes Tūrisma asociācijas (KTA) rīkotā 6. Kurzemes tūrisma konference, kuras galvenais mērķis ir veicināt sadarbību tūrisma jomā starp valsts iestādēm, pašvaldībām un Kurzemes tūrisma uzņēmējiem, kā arī novērtēt tūrisma attīstību Kurzemē 2005. gadā un informēt  tūrisma uzņēmējus par jaunākajām tūrisma attīstības tendencēm Kurzemē.

    Konferences pirmajā daļā aicināti piedalīties Ekonomikas ministrijas un Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūras pārstāvji, kā arī dažādu jomu tūrisma nozares pārstāvji, kuri informēs konferences dalībniekus par aktualitātēm tūrismā.
Konferences otrajā daļā, vieslektori no Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijas iepazīstinās un analizēs Kurzemes tūrisma uzņēmējiem Latvijas tūrisma standartus.
    Jānis Kalācis no VSI Talsu kontroles un uzraudzības daļas un Eliko Bērziņa no Pārtikas un veterinārā dienesta Talsu pārvaldes iepazīstinās Kurzemes tūrisma uzņēmējus ar jaunumiem higiēnas prasībās lauku tūrismā kā arī visu, kas saistīts ar pirtīm un ēdināšanu.
    Pārstāvji no Latvijā pazīstamā aktīvā tūrisma centra „Eži” dalīsies biznesa pieredzē par aktīvās atpūtas organizēšanu.Vidzemē, komentējot praktiskus piemērus.
    Ivars Forands no Vīcežu muižas dalīsies pieredzē,- kā veiksmīgāk pārdot sevi kopā ar citiem.
Konferences noslēgumā Talsu rajona Tūrisma informācijas centrs iepazīstinās klātesošos par paveikto 10 gados, jo Talsu TIC šai dienā svin 10-to jubileju, kam par godu pēc konferences notiks Talsu tautas nama izrāde „Viduslaiki Talsos” un klātesošie tiks cienāti ar viduslaiku zupu Talsu tautas nama pagalmā.
    Kurzemes Tūrisma Asociācijas biedri aktīvi darbojās jau vairākus gadus pirms oficiālās KTA organizācijas dibināšanas 2001.gada jūlijā. Savas neilgās darbības laikā Kurzemes Tūrisma Asociācija iespiedusi lielāko valodu skaitu un tirāžu reģionālajiem tūrisma informatīvajiem bukletiem Latvijas vēsturē, veidojusi ilgtspējīgus starptautiskus tūrisma sadarbības projektus, starptautiskas konferences un seminārus, organizējusi gan tūrisma uzņēmēju, gan TIC darbinieku, gan KTA valdes pieredzes apmaiņas programmas Nīderlandē, Vācijā, Igaunijā un Lietuvā. KTA ir arī vienīgā reģionālā tūrisma organizācija Latvijā, kas reģionu šogad popularizē septiņos starptautiskajos tūrisma tirgos - Utrehtā(Nīderlande), Helsinkos(Somija), Gēteborgā(Zviedrija), Berlīnē(Vācija), Maskavā(Krievija), Viļņā(Lietuva), Tallinā(Igaunija), kas sekmē ievērojamu tūristu pieaugumu no minētajām valstīm. Kurzemes Tūrisma Asociācijai darbojas arī sava mājas lapa: www.kurzeme.lv . Šobrīd KTA ir 76 biedri, tai skaitā arī Kurzemes pašvaldības.
    Konferencē aicināti piedalīties visu Kurzemes tūrisma uzņēmumu, valsts, pašvaldību un masu mediju pārstāvji, tūrisma informācijas centru darbinieki, kā arī visi citi tūrisma interesenti, kurus interesē tūrisma attīstība Kurzemē.
Pasākuma pilnu programmu lasiet mūsu mājas lapā www.kurzeme.lv .

Ir ko teikt par šo rakstu? (0)
Atpakaļ
Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100