Raksti > Ziņas

Mārcienas muiža ielūdz žurnālistus

Autors: Kristīne Tjarve, Latvijas Tūrisma informācijas biroja vadītāja
30.03.2006
Aicinām Jūs piedalīties „Latvijas ceļojumu maratona” žurnālistu braucienā uz Mārcienas muižu šā gada 3. un 4.aprīlī!
"Mārcienas muiža" - veselības un atpūtas centrs
Raksts sadarbībā ar
Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra
Jums būs iespēja iepazīt SPA kūrortu „Mārcienas muiža”, kas piedāvās īpašu programmu Lieldienu sagaidīšanā. Visus interesentus sagaidīs lielās šūpoles un daiļamata meistaru tirdziņš – grozu pinēji, adītāji, podnieki, dravnieki, mājās gatavoti kazu sieri, Andreja Broka maize un citi pērkami un baudāmi labumi. Divas zirgu ekipāžas ar droškām vizina bērnus un pieaugušos apkārt muižai. Lieldienās viesiem būs iespēja arī piedalīties svinīgās izdarībās - olu krāsošanā, ripināšanā, šūpošanās, muzicēšanā un citās aktivitātēs visai ģimenei.

Pie muižas uz segtās terases – pusdienu galdi un virtuve, kurā Mārcienas muižas pavāri gatavo vienkāršus lauku ēdienus – tradicionālo šās puses pupiņu zupu ar žāvētu gaļu grāpī uz ugunskura, desiņas milzu grilā, vidzemnieku šķovētos kāpostus ar ceptiem kartupeļiem un citas uzkodas.
Paralēli aktivitātēm būs iespēja arī relaksēties SPA kompleksa pirtīs un masāžās, kā arī lauku pirtī.

Īpaši žurnālistiem būs ekskluzīva iespēja jau pirmdienas vakarā, 3.aprīlī, nobaudīt SPA procedūras un pirti pirms otrdienas aktivitātēm, kas iepazīstinās ar Lieldienu piedāvājumu.

Izbraukšana 3. aprīlī plkst. 19:00 no TAVA biroja Pils laukumā 4, Rīgā.

Atgriešanās Rīgā 4.aprīlī plkst. 18:00.

Lūgums pieteikties pie Baibas Plūmes līdz piektdienai, 31. martam plkst. 12:00 (7358132, 8317180, [email protected]).

Žurnālistu vizīte būs kā ieskats gaidāmajai Lieldienu sagaidīšanai „Latvijas ceļojumu maratona” 5.posmam Mārcienas muižā 15. un 16.aprīlī.