logo
rus eng
Manas vietas
draugiem.lv
Reģistrēties
Kāpēc reģistrēties?
Aizmirsi paroli?
Ātrā pieeja
Naktsmītnes
Rezervējamās naktsmītnes
Pirtis
Ievērojamākās vietas
Pilis un muižas
Atpūta laukos
Telpas svinībām, banketiem
Restorāni, kafejnīcas
Atpūta pie ūdens
Muzeji
Naktsmītnes Rīgā
Informācijas centri
Teātri
Konferencēm un semināriem
Auto noma
Peintbola vietas
Pasākumu kalendārs
Aprīlis
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maijs
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
Rezervē ar atlaidi!
Šobrīd Vietas skatās 272
Viesi - 272
Reģistrētie lietotāji - 0
Sadarbībā ar
Booking
Krievijas Tūrisma Industrijas Savienības Baltijas nodaļa
Worldofbmx.com
Autoorientēšanās
Latvijas Viesn
Slovākijas ceļvedis
Dabas retumu kr
Vidzemes t
Sazinies ar Vietas*lv!
Tālrunis: +371 29111411
e-pasts: [email protected]
Skype vietas_lv
Twitter: vietas
IESAKI ŠO SATURU CITIEM!
Veczemju klintis (Mantiņu), sarkanās klintis > Komentāri Rādīt komentārus dilstošā secībā
Bijām 2005.g. maijā. Pēc rudens vētras klintis ir kļuvušas daudz iespaidīgākas. Nu ļoti patika. Arī ugunskuru vietas ir ierīkotas. vilnisbo (vilnisbo)
16.05.2005, 22:07
#1
dieviigi!!! Elcis
04.06.2005, 15:42
#2
Kaapeec nav ievietotas bildes??? Judiite
14.06.2005, 10:01
#3
Riktīgi laba vietinja:):):) Cepums
27.06.2005, 16:09
#4
Tajaa kempii, kas pie klintiim ieriikots, laikam Mantinji saucaas, vispaar ir baigi labaa izklaide!
Iesaku!
nazis
27.06.2005, 16:26
#5
Bijām 2006.gada jūlijā.Patika!!Kempings labs,ir ugunskura vieta katram ar sīkumiem, kas lieti noder.Izskatījās labi, tikai piebraucamais ceļš -5 km pretīgā "trepē".Iesaku klinšu apkātni tik ļoti nepiecūkot". sise
09.07.2006, 22:15
#6
bijā šī gada jūlijā. no Veczemju klinšu apskates palika ļoti rūgtas atmiņas. augšā atrodošais kempings ar saviem viesiem maitā ainavu un piecūko alas. nezinu vai dabas ainavā iederas teltis un izkārtas apenes. lai iebrauktu tiek prasīta nauda, tomēr par tik skaista dabas objekta saglabāšanu netiek domāts, jo kempinga iemītnieki alas izmanto par sabiedrisko tualeti. varbūt arī lejā vajag nolikt tantīti, la iekasē naudu par tualetes apmeklējumiem alās. skumji, es domāju, ka kempinga īpašnieki būtu pelnījuši kārtīgu soda naudu par dabas objekta piecūkošanu. vrotja
17.07.2006, 11:12
#7
Skaista vieta, bet dikti jau nekopta... labiekārtota, bet nežēlīgi piedrazota...
Un informācijas stendā rakstīts: Veczemu klintis????
gurka1
20.09.2006, 11:13
#8
Man jau gan labak patik Tujas atputas vieta "Jurasdzeni", jo tur parasti ir tiira pludmale un laba piebrauksana! Jnis
23.10.2006, 20:18
#9
Lieliska vieta! Jā, redzējām arī pāris pudeles, ko ļaudis nebija spējuši aiz sevis savākt, bet kopumā nevar piekrist, ka \"labiekārtota, bet nežēlīgi piedrazota\". Varbūt tāpēc, ka bijām darbdienas rītā, pieņemu, ka pa brīvdienām \"kultūras slānis\"tiek uzaudzēts biezāks. Bet tā jau ir nacionālās slimība arī citos objektos.
Arī kempings likās jauki ierīkots un sakopts, bija kur apēst līdzpaņemtās sviestmaizes un ja vēlētos droši vien varētu ko pacepināt kādā no daudzajiem ugunskuriem.
Ideāla vieta garām pasataigām gar jūras krastu!
mezhameita
11.08.2007, 11:08
#10
Vieta pati par sevi skaista. Tikai īsti nesaprotu, kāpēc par iebraukšanu jāmaksā 2ls, ja kempingā netaisījos palikt un vēlējos apskatīt klintis Ceļš līdz klintīm ir ārpus jebkādas kritikas. Labāk pasaudzējiet savas mašīnas. Novēlu vismaz trešdaļu no iekasētas naudas veltīt ceļa uzlabošanai. amazing28
13.08.2007, 13:09
#11
Biju pagājušo vasaru ar bērniem aizbraukusi. Ļoti skaista apkārtne,un nebūt piegružota. Patika, ka bērniem pat bija ko darīt jo kempingā bija uzstādītas daudzas un dažādas šūpoles. Vel man iepatikās īpatnējais galdu dizains, dažviet kā ragavas, vai akas formā. Bēniem protams patika blakus esošais veikals, kur varēji nopirkt saldumus. Mūs tiešām ši vieta iepriecināja, iesaku ikvienam tur aizbraukt. bulcina
21.04.2008, 22:26
#12
Ļoti skaista vietiņa. Kad es tur biju šovasar ar vecmāmiņu, neredzēju ne gružus, ne čurātājus.
Tiešām ļoti patika! Sakopta vide. Daudz iekārtotu vietiņu.
Nokļuvu tur nejauši- pēc ceļa norādes.
Stāvvietā nebraucu, kur jāmaksā 2 lati, jo ārī es nebraucu, lai paliktu. Braucu tālāk uz priekšu aiz stāvvietas.
Piekrītu, ka jābūt brīvai pieejai dabas objektam un to nosaka arī likums. Uzskatu, ka tas ir arī minimums, kas būtu jāmaksā biznesmeņiem par šo objektu izmantošanu klientu piesaistīšanai.
Ceļš jasakopj un naudu par piebraukšanu dabas objektam nedrīkst iekasēt.
Vēl par šo tēmu:
Biju pie Laučakmens. Pirms 2 vai 3 gadiem. Piebraucām vakarā kopā ar draudzeni, lai aplūkotu akmeni pievakarē. Par stāvvietu jāmaksā, kaut ar tu nepaliec ne kafejnīcā, ne ej uz viesnīcu. Un neko! Nesarunājām. Tuvojās jau tumsiņa- un tā mēs aizbraucām tālāk, lai nakšņotu jūrmalā. Es jau saprotu, ka attieksmes ziņā māju saimnieki par šo nekādus plusus sev nenopelnīja.
Bet jautrākais un kronis visam bija šovasar! Turpat.
Piebraucam, lai draugam parādītu dabas brīnumu.
Piebraucām pa citu ceļu, lai netrāpītu turpat. Kur apstāties nebija- un tā mēs nonācām tai pat mājās pie Laučakmens. Sapratu, ka būs jāmaksā jau nolēmu braukt prom. Ņaudas iekasētāja mani iebīdīja stāvvietā. Gribēja prasīt naudu par akmens aplūkošanu. Tam es nepiekritu, teicu, ka tad braucam prom. Tā nu beigās ielaida.
Un joks- ļoti nopietns, bija tikai pēc tam, kad mēs ar draugu izstaigājušies priecīgi atgriezāmies, lai brauktu prom. Man rokās salasīti smaržīgi gaiļbiksīši.
Visa raženā saimniekģimene salasījās un nobloķēja ceļu un mūs noturujēja veselu pusotru stundu, lai varētu dabūt LATU. Skumji un smieklīgi!
Domas bija mainījušās. Apmeloja mūs, ka neesot mūs ielaiduši bez lata.
Mūsu PRIEKS nostājās pret viņu NAIDU.
Draudēja. Es lūdzos. Un pēc pusotras stundas mēs tikām prom.
Cilvēki ir dažādi. Citiem ir svarīgs LATS. Jo, kā viņi teica- bagātais var gaidīt savu LATU. 1.5 stundu...
krish1
04.09.2008, 18:48
#13
vakar ar draugiem apmeklējām šo skaisto vietu Veczemju klintis,skaisti. Arī kempings ļoti sakopts ar izdomu veidotas atpūtas vietas,galdi ugunskura vietas,kamīni. Bet tad sākās nepatīkamākais.Norādes kur likt mašīnu nav,tādēļ zālītē braukt negribējām,nolikā ceļa malā un gālām apskatīt karti un saprast kas tā ir par vietu,kur esam piebraukuši. Piebrauca ar mašīnu kundzīte ar suni,vai tā esot mūsu mašīna,un vispār jāmaksā esot,ok cik vajag samaksāsim,jo gribam apskatīt klinits,ok samaksājam latu,un dzirdam komentāru,kas atkārtojās vismaz 3 x,normāli cilvēki tā mašīnu neatstājot,vaicājām kā mēs varam zināt ka mašīna jāliek zālītē? Atbilde nesekoja,tikai atkal - normāli cilvēki tā mašīnu neliek. Nu ok,pasmējāmies pie sevis, ka tante slikti gulējusi vai vēl kāda bēdā:) Kad atgriezāmie no jūras, kāpās skaisti nolikta stāv,paliela laiva vai barža,īsti nezinu kā saucas tas peldlīdzeklis,speciāli ierīkotas kāpnes lai var iekāpt,nav nekādas norādes ka nedrīkst kāpt. Draugi gribēja nofotografēties uz šīs laivas,ak debestiņ.atskrēja tante ar suni,suns nerēja bet tante gan."Ko Jūs tur lēkājat?Tur nedrīkst kāpt, kur Jūs lienat uzvesties nemākat!" Jāpiezīmē ka bērnu līdz nebija un mēs tādi vecumā 35-40,nez kā izskatītos ja mēs lēkātu:)
Tad nu pateicām ko domājam,ka pieklājība un attieksme pret klientu būtu pēdējais laiks iemācīties ja strādā ar cilvēkiem.Vieta skaista bet attieksme vienkārši pretīga,lai uzliek zīmes kur drīkst mašīnu likt pēc viņas ieskatiem un ja uz laivas kāpt nevar tad pielikt zīmi vai noņemt kāpnes. Nezin kas būtu jāpiedzīvo ja tur paliktu pa nakti,vai gribētu sarīkot pikniku?
Jutājums vai šī kundzīte(drīzāk kundzene) ir šīs vietas saimniece vai tikai darbiniece,ja ortais variants,tad īpašniekiem ļoti vajadzētu padomāt par šādu lietderību no šāda apkalpojoša peronāla. Ja nu saimniece,tad neko,nez vai vēlkārdeiz turp braukšu un maz ticams ka ieteikšu draugiem.Žēl vieta skaista.
Balzamine
19.09.2011, 11:33
#14
Komentārus drīkst pievienot tikai reģistrēti lietotāji. Ja esi reģistrējies, pieslēdzies, izmantojot formu lapas kreisajā malā. Ja neesi - reģistrējies šeit.
Sezonas jaunums

Reklāma
© 2005-2024 SIA VIETAS Top.LV Rambler Top100