ApartamentiViesu namiKafejnīcas

“Kurshi Hotel & SPA” (Viesnīca "Kurši")

Kontakti
67878900
Ceriņu iela 22 > Dubulti  > Jūrmala  > Rīgas reģ.
Apraksts

Kurshi Hotel & SPA ir jauna, eleganta dizaina viesnīca Jūrmalā, kas atrodas Dubultos,  5 minūšu pastaigas attālumā no smilšainās pludmales. Netālu no viesnīcas Jūs atradīsiet Jūrmalā iecienītās atpūtas vietas un kafejnīcas. Lēnā pastaigā cauri Latvijā lielākajai kūrortpilsētai, Jūs varēsiet aplūkot 19. un 20. gs. celtos koku namus ar krāšņiem kokgriezuma dekoriem ēku fasādēs un jumtu apdarēs, kā arī 21.gs. prestižākās ēkas.

Kurshi Hotel & SPA ar jūras burinieka stāju ceļiniekiem piedāvā harmonisku atpūtu jūras un priežu tuvumā. Viesnīca papildina klasicisma, historisma, jūgendstila un nacionālā romantisma, arī funkcionālisma arhitektūru, kas raksturīga tikai Jūrmalai un sniedz baudījumu acīm un elegantu atpūtu.

Kurshi Hotel & SPA piedāvā 35 plašus viesu numurus, iekļaujot divstāvīgus numurus, kas īpaši piemēroti ģimeņu atpūtai.  Visos numuros ir vannas istabas ar vannu, numuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas iekārtām, satelīttelevīziju, tālruni un bezvadu internetu.

Padomāts arī par mazākajiem apmeklētājiem – Kurshi Hotel & SPA teritorijā ir bērnu rotaļu laukums.

Viesnīcas eksterjera un interjera dizaina koncepts apvieno vēsturisko un mūsdienīgo stāstu par Kuršu cilti. Viesnīcas KURSHI nosaukums ir cēlies no baltu tautas Kuršiem. Tā bija viena no baltu tautām, kas pirms tūkstoš gadiem apdzīvoja gandrīz visu Latvijas rietumdaļu, un viņu teritorijas stiepušās arī līdz tagadējai Jūrmalai. Viesnīcas simbola skaidrojums meklējams kuršu senajās zīmēs. Saules simbols viens no svarīgākajiem simboliem baltu tautu senajos rakstos un zīmēs. Simbolā ir ietverts saules ceļš, kas ataino visu procesu nemitīgu mainību.

Mēs arī šodien ar lepnumu nesam kuršu vārdu . Kopš seniem laikiem daudz kas mainījies – toreizējā kareivīguma vietā tagad ar prieku uzņemam ikvienu, kurš vēlas baudīt mūsu viesmīlību.

Laipni lūdzam pie mums – Kurshi Hotel & SPA!

 

Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Ēdināšana
Restorāni
"Cristal Bar" - restorāns
Bistro, ēdnīca
"Dukāts" - bistro, konditoreja
Restorāni
"Preatore" - restorāns
Restorāni
"Orizzonte" - restorāns pludmalē
Restorāni
"Tupeņu krogs" - restorāns
Viesu nami
"Rakstnieku nams"
Viesnīcas, hoteļi
"Zvaigzne"
Viesnīcas, hoteļi
"Jaundubulti"
Viesnīcas, hoteļi
Sociālās integrācijas valsts aģentūras viesnīca
Restorāni
"Laiks" - restorāns
Viesu nami
"Jomas 24" - viesu nams
Viesu nami
"Priedes" - viesu nams
Viesnīcas, hoteļi
"Jūras Banga"
Viesnīcas, hoteļiArhitektūras piemineklis
"Majori"
Restorāni
"Caviar Club" - restorāns
Restorāni
"Orient - Sultāns" - restorāns
Restorāni
"il Sole" - restorāns
Viesu nami
"Airava" - vasaras viesu nams
Bāri, krogi
"Kaljana Bārs"
Restorāni
"Majorenhoff" - restorāns