Atpūtas un sporta kompleksiBrīvdienu māja

"Silene" - atpūtas parks

Kontakti
22013509
Silene  > Skrudalienas pag. > Daugavpils nov. > Latgales reģ.
Apraksts
Atpūtas parks "SILENE" izveidots visiem tiem, kas vēlas priecāties par dzīvi. Visiem tiem, kas grib būt tuvāk ar dabu. Visiem tiem, kas vēlas uzlādēties ar dabas enerģiju. Skaistas priede, kas tiecas gaišzilajās debesīs, skuju aromāts, ezera gleznainais pogulis, kurā atspoguļojas gan mākoņi, gan saule, gan koki, gan cilvēki, kas uz to lūkojas. Sila ezera krastā pieskaries dabai, elpo brīvi...

Atpūtas parks "SILENE" paver jums jaunas atpūtas un izklaides iespējas. Šeit var pabūt vienatnē ar dabu pastaigājoties vai braucot ar velosipēdu pa gleznainajām taciņām. Var pamēģinā pārvietoties ar mūsdienīgu elektroskūteri SEGWAY. Var izpeldēties ezerā vai baseinā, doties izbraukumā pa ūdens zilgmi ar laivu, katamarānu, ūdens motociklu vai pat veselu pontonu. 

Virvju trase "Lūšu taka" gaida savus uzvarētājus, piedāvā jums pārliecināties par savām spējām, atklāt jaunas iespējas un gūt adrenalīna devu. Sporta laukumos var noskaidrot stiprāko kolektīvu vai komandu futbolā, strītbolā, pludmales volejbolā. Īstas vīru cīņas var norisināties pirmklasīgi aprīkotajā peintbola laukumā. Arī sievietes šeit varēs pierādīt, ka nav nemaz tas vājākais dzimums.

Atpūtas parks "SILENE" nav aizmirsis arī par jūsu bērniem. Šeit ir gan bērnu rotaļu laukums, gan batuti, velokarti, elektromobiļi. Var vērot dzīvniekus dzīvās dabas stūrītī. Radošajās darbnīcās var realizēt savas prasmes un papildināt zināšanas.

Atpūtas parks "SILENE" palīdzēs jums organizēt un novadīt kāzas, saviesīgus sarīkojumus, banketus, seminārus, konferences, korporatīvus pasākumus. Mēs varam piedāvāt banketu zāli līdz 75 personām. Varam nodrošināt līdz pat 200 cilvēku lielu pasākumu. Nodrošinām ēdināšanu un izklaidi. Nepieciešama patīkama vieta nelielas kompānijas ballītei? Arī tāda mums ir! Ar burvīgu skatu uz ezeru un patīkamu kamīna siltumu.

Jums ir kaut kāda īpaša vēlēšanās? Mums nav nekā nesasniedzama un neizpildāma ! Zvaniet, rakstiet - mēs noteikti atradīsim tieši jums vispiemērotāko piedāvājumu! Jūsu uzdevums - lieliski atpūsties un izklaidēties, par visu pārējo parūpēsimies mēs! Jūs varat mums droši uzticēties!
Tuvākie kategorijā(-ās):
Aktīvā atpūta, sports
Naktsmītnes
Lauku mājas
"Gaišā" - lauku māja
Brīvdienu māja
"Beļmonti" - atpūtas namiņi
Kempingi
"Ozianna" - kempings
Lauku mājas
"Pūcītes" - lauku māja
Lauku mājas
"Ozollauki" - lauku māja
Viesu nami
"Vecpils" - viesu māja
Atpūtas un sporta kompleksiViesnīcas, hoteļi
"Olimpija" - viesnīca, sporta komplekss
Viesu nami
"Valentīna" viesu nams
Viesnīcas, hoteļi
"Celtnieks" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļi
"Teika D" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļi
"Biplan" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļi
Paradize
Viesnīcas, hoteļi
"Hotel Dinaburg" - viesnīca
PeldbaseiniPirtis
"Atpūtas komplekss"
Atpūtas un sporta kompleksiNaktsklubs, deju klubsBoulings
"City Center"
Stadions, sporta laukums
Daugavpils Spīdveja centrs
Laivu bāzes, nomas
Sporta klubs "Beibuks" - plostu noma
Viesu nami
"Villa Ksenija" - viesu māja
Stadions, sporta laukums
Stadions "Lokomotīve"
Viesu namiMuzeji
J. Raiņa māja Berķenelē