Viesu namiKafejnīcas

"Martinelli" - kafejnīca, viesu māja

Kontakti
63291340
Lielā iela 7 > Talsi  > Talsu nov. > Kurzemes reģ.
Apraksts

Jau pusotru gadu Talsos, Lielajā ielā 7, atrodas "Martinelli" — vīna un kafijas veikals un restorāns gan gardēžiem, gan ikvienam izsalkušajam Talsu viesim. No 21. aprīļa "Martinelli" kaķa zīme rotā arī divas mājīgas viesu istabas, kurās nakšņot pēc pastaigas pa deviņu pakalnu pilsētu un gardām vakariņām.

"Martinelli" draudzīgais kolektīvs priecājas par daudzajām klientu atsauksmēm preses izdevumos un internetā. Viens uzslavē pavāru profesionalitāti, citam patīk laipnā apkalpošana, vēl kāds apgalvo, ka pat "Martinelli" apmeklētāji esot īpaši jauki. "Mājīgi, omulīgi, stilīgi un — ņam, ņam! — garšīgi," raksta kāds, kurš sevi dēvē par Nosalušo ekskursantu. Nu vairs nav vajadzības pēc vakariņām un vīna iemalkošanas draugu lokā (vīna un kafijas veikalā atrodami vairāk kā 300 vīnu veidi!), doties ārā vēsajā Latvijas naktī — apmeklētāju ērtībām ir izbūvētas divas divvietīgas viesu istabas, vienā no tām padomāts par īpaši romantisku atmosfēru.

"Martinelli" saimnieki Inguna un Agnis Dombrovici ēdināšanas biznesā darbojas jau kopš 1994. gada un aizvien ir pārliecināti, ka ikviens klients ir īpašs. Šī gada februārī Latvijas labāko tirgotāju apbalvošanas ceremonijā veikals-kafejnīca "Martinelli, vīns un kafija" saņēma uzvarētāju balvu vīna un kafijas grupā, kafejnīca "Martinelli"  — uzvarētāju balvu ēdināšanas uzņēmumu grupā un arī galveno balvu. Kopš konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs" pirmsākumiem 1995. gadā šī bija pirmā reize, kad uz Talsiem atceļoja konkursa galvenā balva.

Istaba
Istaba
Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Ēdināšana
Kafejnīcas
"Kolumbīnes virtuve"
Bāri, krogi
Alus pagrabs "Māra"
Picērija
"Māra"
Bistro, ēdnīca
"Kursa" - ēdnīca, kafejnīca
Kafejnīcas
"Ezerkrasti" - kafejnīca
Picērija
"Stender's pica"
BoulingsBāri, krogi
"Maroko"
Viesnīcas, hoteļi
"Talsi" - viesnīca
Kafejnīcas
"Stūrītis" - kafejnīca
Viesu nami
"Saule" - viesu nams
Kafejnīcas
"Bazil-x" - kafejnīca
Viesu nami
"Zvirgzdi" - jauniešu mītne
Brīvdienu māja
"Vijoles" - brīvdienu māja
Jauniešu mītnes, hosteļi
"Krauzers" - dienesta viesnīca
Viesu nami
"Pie Ābelītes" - viesu nams
Brīvdienu māja
"100 Ozoli"
Telšu vietasKemperu vietas
"Pīlādzīši" - treileru un telšu vietas
Atpūtas un sporta kompleksiViesu namiKalnu slēpošanas trase
"Kamparkalns" - atpūtas bāze
Kafejnīcas
"Orange" - kafejnīca
Viesu nami
"Vizbulītes"