Viesnīcas, hoteļiRestorāni

"Promenade Hotel" - viesnīca

Green KeyPiecu zvaigžņu
Kontakti
63488288
Objektā atrodas
Mākslas izstāde, muzejs, galerija
Mākslas galerija "Promenade"
JahtklubiLaivu, jahtu piestātne
Liepājas Jahtu centrs
Restorāni
"Piano"- restorāns
Vecā Ostmala 40 > Liepāja  > Kurzemes reģ.
Green Key

Green Key ® ir visā pasaulē pieejamais ekomarķējums, kas tiek piešķirts atpūtas organizācijām, tādām kā viesnīcas, jauniešu viesnīcas, konferenču un atpūtas centri, kempingi, brīvdienu mājas un atpūtas kompleksi.

Apraksts

„Iztēlojieties - ir 19. gs sākums... Divi bagāti vācu tirgotāji, partneri - Lorencs Joahims Hike (Lorenz Joachim Huecke) un Antons Vite (Anton Witte) - pilsētas Tirdzniecības kanāla malā sagaida un pavada precēm piekrautus kuģus, kas atbraukuši no tālām zemēm. Atvestās preces tiek krautas turpat blakus esošajā lielajā, no tumšsarkaniem ķieģeļiem celtajā ostas spīķera noliktavā, kas pieder abiem kungiem. Šeit milzu grēdās gulst audekla maisi ar sāli, labību un citām mantām, kas nes lielu bagātību abiem tirgotājiem... 2007. gadā senie spīķeri atdzimst jaunā veidolā, lai turpat vecajā vietā, kanāla malā, atkal sagaidītu atbraucējus no tuvām un tālām zemēm." 

Dizaina viesnīca "Promenade Hotel" atrodas vēsturiskā ķieģeļu ēkā Liepājas klusajā centrā, Tirdzniecības kanāla malā. Viesnīca piemērota gan lietišķiem darījumu cilvēkiem, gan romantiku mīlošiem atpūtniekiem un dažāda vecuma tūristiem. "Promenade Hotel" - tā nav tikai viesnīca, tā ir Jūsu brauciena izdošanās garantija!

Viesnīca Promenade Hotel Liepājā gaida savus mīļos - savus viesus, un piedāvā bezrūpīgu atpūtu romantiskajos, neatkārtojamajos viesu numuros un laiku pa laikam izklaidē ar pasākumiem, koncertiem vai teātra izrādēm turpat viesnīcas telpās.

Katrs no 42 viesu numuriem viesnīcā ir īpašs, ar individuālu dizainu - tāpat kā katrs viesis. Dabiskie materiāli - koks, ķieģelis, lins - ir tīkami acīm, sauna numurā un mīksts peldmētelis - veldze nogurušam ceļotājam. Varat sevi palutināt ar atpūtu numuros ar terasi – ideāla vieta vīna baudīšanai vasaras vakarā, veroties selgas plašumos!

Savukārt viesnīcas restorānā Piano izmeklētu ēdienu un vīnu garšas baudījumu papildinās pianista spēle un skats uz ostas promenādi un jahtām, kas no visām pasaules zemēm pietauvojušās Liepājas piestātnē. Jūsu rīcībā arī unikālas telpas senajā graudu spīķerī konferences vai svinību organizēšanai. Gaidām ciemos!

Skats uz viesnīcu no ostas kanāla puses
Skats uz viesnīcu no ostas kanāla puses
Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Ēdināšana
Restorāni
"Piano"- restorāns
KafejnīcasMūzikas klubs
"Fontaine Delisnack & Barbeque Heaven" - kafejnīca
Viesnīcas, hoteļi
"Fontaine Royal" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļi
"Bura"
Kafejnīcas
"Roms un Ko" - kafejnīca
Naktsklubs, deju klubsMūzikas klubsBāri, krogi
"Fontaine Palace" - nakts klubs, bārs
Kafejnīcas
"darbnīca" - kafejnīca ar atmosfēru un labu kafiju
Viesu nami
"Libava" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļiSuvenīriVeikals
"Fontaine Hotel" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļiRestorāni
"Europa City Amrita" - viesnīca
Viesu namiApartamenti
"Avanta"
Restorāni
Restorāns "Vecais kapteinis"
Restorāni
Restorāns "Upe"
KafejnīcasBistro, ēdnīca
"Gallery" - kafejnīca
Viesnīcas, hoteļiApartamenti
"Līva" - Viesnīca
Restorāni
"Tex - mex" - restorāns
Kafejnīcas
"V. Ķuze" - saldumu veikals, kafejnīca
Kafejnīcas
"Impērija" - kafejnīca
Kafejnīcas
"Saules dārzs" - kafejnīca
Apartamenti
"Brīvdienu apartamenti"