Apraksts
Kad latvieši runā par savas zemes nacionālo identitāti, nekas nespēj to raksturot precīzāk par īstu rudzu rupjmaizi.
Maizes ceptuvē "Lāči" maizes cepšanai tiek izmantotas no seniem laikiem izkoptās meistaru zināšanas un prasmes. Maize tiek cepta no dažāda maluma rudzu miltiem, raudzēšanas process norit koka kublos, rūgšanas pamatu veido ieraugs, nevis presētais raugs, cepam īstā ar malku kurinātā klona krāsnī un tas viss kopumā nodrošina maizes īpašo garšu un uzturvērtību.
Vēlamies sniegt iespēju Jums, kā arī Jūsu viesiem un draugiem, iegriezties "Lāčos" un iepazīties ar maizes cepšanas senajām tradīcijām!
Piedāvājam plašu atpūtas programmu klāstu:
- Ekskursijas pa ceptuvi gan pieaugušajiem, gan bērniem
- Maiznieku ekspedīcijas ar iespēju izcept pašam savu maizes kukuli
- Īpašas programmas Jaunlaulātajiem
- Jautras ballītes (bērniem, vecmeitām)
- Izklaides latviešu tradīciju gara ar folkloras grupu
- Komandas saliedēšanas pasākumi
- Gardas maltītes pēc atpūtas