Raksti > Piedāvājumi

Miera un klusuma oāzē Cēsu vecpilsētas sirdī

Autors: "Veselības namiņš"
10.03.2007
Cēsu vecpilsētas sirdī atrodama romantiska vieta atpūtai, relaksācijai un sevis palutināšanai – Veselības tējas namiņš.
"Veselības namiņš" - pirts
Saistītas apdzīvotās vietas
Cēsis (Pilsēta)

Tā aicina cilvēkus , kuri atraduši laiku sev – sākot no īsa brītiņa Latvijas zālīšu tēju baudīšanai, līdz ilgākam – sevis palutināšanai siltumstaru  pirtiņā – krāsu terapijas un jūsu izvēlētas mūzikas noskaņā, baudot kāju vanniņas un malkojot organismu attīrošu tēju. Pēc atbrīvojošās ,harmonizējošās, pozitīvi uzlādējošās pirts procedūras variet ļauties relaksējošai vai ārstnieciskai masāžai pēc jūsu izvēles.

Vai ziniet, ka vīrussaslimšanas (gripa ,iesnas, saaukstēšanās slimības)pašā sākumposmā viegli pieveicamas siltumstaru  pirtiņā? Uz vīrusu cilvēka ķermenis reaģē ar paaugstinātu temperatūru. Pirtī 50 grādu temperatūrā vīrusam neklājas viegli un,  ja to vēl papildus skalo ārā ar sviedrējošu tēju, tad veselība atgriežas un cilvēks ātri jūtas daudz labāk. Arī citas veselības problēmas var risināt infrasarkanajā pirtī.Par tām varēsiet parunāt namiņā  malkojot tēju, tāpat labprāt dalīsimies informācijā par latviešu tējas dzeršanas tradīcijām un rituāliem.

Veselības namiņā piedāvājam organizēt pasākumus nelielam cilvēku skaitam,izbaudot šīs vietas relaksējošo gaisotni un piedāvātās iespējas.

Namiņā iegādājamas dāvanu kartes,lai jūs varētu iepriecināt  un palutināt sev mīļus cilvēkus.

Tiksimies pie smaržojošas tējas krūzes miera un klusuma oāzē Cēsu vecpilsētas sirdī?