Raksti > Piedāvājumi

Iepazīstieties - "Jafa Tūja"

19.06.2007
Ja vēl neesat paguvuši Vietās.lv iepazīties ar jauno viesnīcu "Jafa Tūja", tad tieši tagad Jums ir šāda lieliska iespēja.
"Jafa Tūja" - viesnīca
Saistītas apdzīvotās vietas
Tūja (Ciems)

Viesnīca "Jafa Tūja" ir īpaša. Īpaša ar to, ka šeit labi un mājīgi jutīsies gan tie, kuri vēlas netraucēti atpūsties, gan tie, kuri meklē sev telpas svinīgu pasākumu organizēšanai. Un abi būs vienlīdz apmierināti!

Par viesnīcu to var nosaukt numuru skaita un piedāvāto pakalpojumu dēļ, bet šeit nav viesnīcās ierastās kņadas vai tūristu grupu. "Jafa Tūja" ir slēgta tipa viesnīca, šeit Jūs jutīsieties kā prom no visas pasaules. Staigājiet basām kājām pa viesnīcu, atpūtieties 150 m attālajā pludmalē vai kopā ar draugiem pasēdiet pie kazino galda, kurš atrodams speciāli uz atpūtai iekārtota balkona. Viss Jūsu rīcībā.

Savukārt ja nolemsiet noorganizēt kādu uzņēmuma pasākumu, dzimšanas dienu, varbūt kāzas, "Jafa Tūja" ir īstā izvēle tiem, kuriem patīk apsēsties pie jau uzklāta galda, bet ne pašiem gatavot. Viesnīcas atsaucīgais personāls pēc Jūsu vēlmēm noorganizēs neaizmirstamus svētkus no A līdz Z, iekļaujot pat ielūgumu sagatavošanu, scenāriju, salūtu. Tiem, kuri visu atliek uz pēdējo brīdi, iepriecinās ziņa, ka vasarā vēl pāris nedēļas nogales ir brīvas. Ir vērts piezvanīt un pasūtīt sev naizmirstamas brīvdienas!