Raksti > Interesanti

Aicina iepazīt Latvijas austrumu pierobežas noslēpumus!

Autors: Ludzas, Ciblas novadu TIC
31.01.2012
Vasals, ka namaloj Latgolā! Droši vien daudzi ir jutuši urdošu ziņkāri, kā atklāt latgaliskā šarma noslēpumu, neizdibināto, neiepazīto, kas spēj apburt un uzrunāt katra dziļākās dvēseles stīgas. Šejienes viesmīlīgie iedzīvotāji aicina ciemos tos, kas grib izzināt šo noslēpumu- nezināmo Latvijas austrumu pierobežu. 
Saistītas apdzīvotās vietas
Ludza (Pilsēta)
10 Latvijas austrumu novadi no Viļakas līdz Dagdai ir apvienojušies un piedāvā tūristiem jaunu galamērķi- pierobeža. Lai jūs varētu labāk un ērtāk to iepazīt, ir izveidots interneta portāls www.pierobeza.lv un izdota karte ceļotājiem, ko varēs dabūt jau nākošnedēļ starptautiskajā tūrisma gadatirgū Ķīpsalā „Balttour 2012” Latgales reģiona stendā.

 Ceļojums pa Latvijas un Eiropas Savienības pierobežu noteikti būs neparasts piedzīvojums, jo ik pa brīdim jūs reāli varat sajust tiešo robežas tuvumu! Te valdzinās autentiska vide, burvīga daba, sirsnīgi cilvēki un iespēja redzēt tādas lietas, ko nekur citur neredzēsiet un nepiedzīvosiet, un varēs iegūt praktiskas lietas! Vienīgais noteikums, lai ceļojums būtu patīkams un bez starpgadījumiem- obligāti jāņem līdzi personu apliecinošs dokuments- identifikācijas karte vai pase. 

Aicinām uz piedzīvojumu- Ar pasi pa austrumu stigām!

Ludzas, Ciblas novadu TIC
www.ludza.lv, [email protected]