Raksti > Piedāvājumi

Valentīna dienas noskaņās - 14. februārī Jaunpils pilī romantiskas vakariņas divatā un balle ar grupu „Henrix”.

30.01.2014
Jaunpils viduslaiku krodziņā viesi varēs baudīt īpašus ēdienus romantiskās vakariņās sveču gaismā un senās mūzikas skaņās.
"Jaunpils pils" - viesnīca
Valentīna dienas noskaņās
Saistītas apdzīvotās vietas
Jaunpils (Ciems)
Romantiskām sarunām piedāvājumā ir, piemēram, siera plate ar piparu zemenēm, iedvesmai: garneļu pīrāgs ar lapu salātiem un vītinātu tomātu pesto, spēkam: apelsīnos marinēta karbonāde ar cukurzirņiem un kartupeļu biezeni, bet skūpstiem: zemenes karameļu gultiņā ar putukrējumu un šokolādes lapiņām.

Galdiņu rezervēšana krodziņā pa t. 28338860.

Pēc gardas maltītes vakara turpinājumā viesi var doties uz pils Lielo zāli, kur no plkst.22:00 būs Mīlestības balle ar grupu „Henrix”, bet tie, kas vēlas var turpināt atpūsties krodziņā, jo tikai 14.februārī Pils krodziņš darbosies līdz pusnaktij! 

Puišu grupas „Henrix” pirmsākums meklējams 2004. gada „Izdevniecības Dienas Bizness” SIA Ziemassvētku ballē, kur uzņēmuma darbinieki bija nolēmuši pārsteigt savus kolēģus. Pārsteigums izdevās un turpinās vēl šodien…nu jau pa visu Latviju, t.sk. arī Jaunpilī!  Vairāk informācijas par grupu: www.henrix.lv

Ieejas biļetes ballē iepriekšpārdošanā  € 5.00 /  Ls 3.51, pasākuma laikā € 6.00 /  Ls 4.22.

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervēšana ballei – Jaunpils pilī un MC DUS Jaunpils. Kontaktinformācija - t. 29296334.

Nakšņošanai ir pieejami omulīgu viesnīcas numuriņi ( rezervācija pa t. 29442539).

Mīlestībai nav nekā kopēja ar to, ko Tu ceri iegūt, bet tikai ar to, ko Tu vēlies dot. 

Mēs dāvinām šo vakaru tieši Jums!