Atpūtas un sporta kompleksiViesu namiRestorāni

"Meidrops" - atpūtas komplekss

Kontakti
65030466 (restorāns)
Rīgas iela 18 > Ikšķile  > Ikšķiles nov. > Rīgas reģ.
No Rīgas jābrauc pa Daugavpils šoseju (A6). No šosejas jāgriežas pa labi uz Ikšķili (ir norāde uz viesu namu), nākamajā krustojumā jāpagriežas pa kreisi. Jābrauc garām skolai un jāturpina tikai pa galveno ceļu līdz pēc ~1,5 km nonāksiet pie atpūtas kompleksa "Meidrops".
Apraksts

Atpūtas komplekss “Meidrops” atrodas Ikšķilē, skaistā un vēsturiskā vietā, pašā Daugavas krastā, tikai 30 km no Rīgas centra. Šeit Jūs varat aizmirst lielpilsētas kņadu, baudīt lielisku maltīti un burvīgu ainavu, kā arī jauki pavadīt laiku un nesatraukties par to, kā nokļūt mājās - piedāvājumā arī naktsmītnes viesu namā.

Iecienītajā “Meidropa” restorānā Jūs varat nobaudīt šefpavāra gatavotos gardos ēdienus gan ikdienā, gan svētkos. Semināru un svinību rīkošanai tiek piedāvāta restorāna banketu zāle ar aprīkojumu un viesu nama mājīgā bāra telpa, kuru iespējams savienot ar pirts kompleksu.

Pirts kompleksā ikviens var izkarsēties saunā un tvaika pirtī, atvēsināties aukstajā baseinā, izpeldēties lielajā baseinā ar pretstraumi, relaksēties džakuzi vai atlaisties atpūtas krēslā un baudīt kādu dzērienu. Pirts komplekss sniedz iespēju, esot iekštelpās, vērot brīnišķīgus Daugavas skatus.

Atpūtas komplekss ir piemērota vieta gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem. Bērnus iepriecina tiem izveidotais rotaļu laukums. Aktīvās atpūtas cienītājiem tiek piedāvāti velosipēdi, batuts, volejbola laukumi  un airu laivas. Pludmalē ir iespējams rīkot arī pikniku. Neparastiem pasākumiem uz ūdens piedāvājam kapteiņa vadībā izbraukumu ar plostu, kura laikā varam nodrošināt grilu, klātus galdus un apkalpošanu.

Viesu nams “Meidrops” ir īpašs ar savu skaisto skatu uz Daugavu un Sv. Meinarda salu. Tā interjerā ir vērojami dizaineru oriģināldarbi un tā numuri ir aprīkoti ar dabīgā koka mēbelēm. Viesnīcā ir pieejami sešpadsmit labiekārtoti numuri 40 viesiem. Tā pirmajā stāvā divos numuros ērtas naktsmājas var rast cilvēki ar īpašām vajadzībām. Viena istaba ir iekārtota vecākiem ar mazu bērniņu. Viesu namā darbojas arī bārs.

Restorāns
Restorāns
Tuvākie kategorijā(-ās):
Aktīvā atpūta, sports
Naktsmītnes
Ēdināšana
Viesnīcas, hoteļi
"Spadrops"
Kafejnīcas
"Ozoliņa konditoreja" - kafejnīca
Viesu nami
"Miemenes" - viesu māja
Kafejnīcas
"Vitolds" - kafejnīca
Telšu vietasPeintbols, peintbola poligoni
"Bulstrumi" - peintbols
Stadions, sporta laukumsAuto, moto, velo trases
Tobago X trase
Viesu namiBrīvdienu mājaViesību namiLaivu bāzes, nomas
"Līcīši"
Distanču slēpošanas trases
Distanču slēpošanas trase
Viesu nami
"Kaķumuiža" - viesu nams
Kempingi
"Sniedzes" - kempings
Viesnīcas, hoteļi
"Club 1934" - viesnīca
Distanču slēpošanas trases
Distanču slēpošanas trase "Zilie kalni"
Viesu nami
"Malderi" - viesu nams
Brīvdienu māja
"Jaunogres Nams" - brīvdienu māja
Distanču slēpošanas trasesInventāra noma
Zilo kalnu trase
Kafejnīcas
"Ogres pagrabiņš" - kafejnīca
Peintbols, peintbola poligoni
"Pif Paf" - peintbola parks
Jauniešu mītnes, hosteļiMācību iestādes
Ogres arodģimnāzija
Moteļi
"Grīva" - motelis
Ledus halles
"Vidzemes ledus" ledus halle