Viesnīcas, hoteļiRestorāni

"Hotel Segevold" - viesnīca

Četru zvaigžņu
Kontakti
67974848 (Viesnīca)
Mālpils iela 4b > Sigulda  > Siguldas nov. > Rīgas reģ.

 

No Rīgas:
Jābrauc pa Rīgas - Veclaicenes šoseju (A2) uz Siguldu. Siguldā pie otrā luksofora krustojumā jānogriežas pa labi. Jāpabrauc pāris simti metru un vēlreiz jānogriežas pa labi (ir norāde uz viesnīcu). Pēc ~50 m vēlreiz jānogriežas pa labi uz Mālpils ielas un pa to jābrauc līdz viesnīcai.

No Cēsīm:
Jābrauc pa Veclaicenes šoseju (A2) uz Siguldu. Siguldā pie trešā luksofora krustojumā jānogriežas pa kreisi. Jāpabrauc pāris simti metru un jānogriežas pa labi (ir norāde uz viesnīcu). Pēc ~50 m vēlreiz jānogriežas pa labi uz Mālpils ielas un pa to jābrauc līdz viesnīcai.

Apraksts

2008.gada maijā Siguldā tika atvērta jauna viesnīca - Hotel Segevold. Atbilstoši jaunākajām dizaina un interjera tendencēm projektētā viesnīca, piedāvā saviem viesiem gan komfortablus standarta, gan elegantus luksus klases numurus.

Hotel Segevold restorānā Jums tiek sniegta lieliska iespēja nobaudīt dažādus gardus, izsmalcinātus ēdienus un dzērienus, bet par Jūsu labsajūtu un komfortu parūpēsies mūsu izdomas bagātie pavāri un laipnais restorāna apkalpojošais personāls, kas liks Jums justies patiesi gandarītam par šeit pavadīto laiku.
Mazākajiem restorāna apmeklētājiem piedāvājam Bērnu ēdienkarti, kur ik viens mazais gardēdis atradīs tieši sev ko piemērotu!


Atpūtas kompleksā jums ir iespēja izmantot baseinu ar pretstraumi un 3 kaskādēm, tvaika pirti, saunu, kontrastdušas un SPA baseinu, kā arī plašu, pītām mēbelēm aprīkotu atpūtas telpu.
Šī vieta ir lieliski piemērota patīkamai relaksācijai garos rudens un ziemas vakaros vai karstās vasaras dienās un nelielu svinību rīkošanai nepiespiestā atmosfērā.

Hotel Segevold atrodas vienā no skaistākajām Latvijas pilsētām - Siguldā, pie Vidzemes šosejas - netālu no interesantākajām un populārākajām Siguldas atpūtas vietām.

Viesnīca
Viesnīca "Hotel Segevold"
Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Ēdināšana
Naktsklubs, deju klubsBistro, ēdnīca
"Ashays"
Kafejnīcas
"Raibais suns"
Viesu nami
"Rasas" - viesu māja
Viesu nami
"Livonija"
Viesnīcas, hoteļiRestorāni
"Aparjods" - viesnīca, restorāns
Bistro, ēdnīca
"Globuss"
Bistro, ēdnīca
"Hesburger" - ātrās apkalpošanas restorāns
Viesu nami
Privātmāja - naktsmītne Siguldā
Viesu nami
Viesu nams
Atpūtas un sporta kompleksiViesu namiZiedu saloni
"Kaupo" - viesnīca
ApartamentiViesu nami
"Prieka Pietura" - apartamenti
Bistro, ēdnīcaVeikals
"Elvi"
Kafejnīcas
"Kafijas, tējas tirgotava"
Viesnīcas, hoteļi
"Hotel Pils" - viesnīca
Viesu nami
"Parks"
Viesu nami
"Vālodzes" - viesu nams
Viesnīcas, hoteļi
SPA Viesnīca "Ezeri"
Viesnīcas, hoteļi
"Sigulda" - viesnīca
Viesnīcas, hoteļiKafejnīcas
"Kaķu māja" - viesnīca
Atpūtas un sporta kompleksiViesnīcas, hoteļi
"Kaķītis"