Viesnīcas, hoteļi

KB Bed & Breakfast

Kontakti
67311602
K.Barona iela 37 (ieeja no Ģertrūdes ielas) > Centra apbūve  > Rīga  > Rīgas reģ.
Braucot no ziemeļu puses, brauciet pa Brīvības ielu uz centra pusi un nogriezieties pa kreisi uz Matīsa ielas. Tad brauciet līdz Barona ielai un nogriezieties pa labi. Tālāk brauciet līdz Ģertrūdes ielai, nogriezieties pa labi un pēc 30m ielas kreisajā pusē ieraudzīsiet viesnīcu "Multilux". Braucot no Rietumu puses, pāri Vanšu tiltam, palieciet uz Valdemāra ielas. Brauciet līdz Elizabetes ielai un nogriezieties pa labi. Brauciet taisni līdz Tērbatas ielai, tad nogriezieties pa kreisi un, sasniedzot Ģertrūdes ielu, grieziet pa labi un tad 30m pirms Kr. Barona ielas labajā pusē ieraudzīsiet viesnīcu "Multilux".
Apraksts

Viesnīca "Multilux" atrodas 6-stāvu Jūgendstila ēkā, kura ir celta 1910.gadā. Dažos numuriņos ir saglabāta orģinālā parketa grīda un griestu dekorējumi. Numuriņi ir ierīkoti dzīvokļos, sākot no otrā līdz sestajam stāvam (būtiski ir tas, ka diemžēl šajā ēkā nav lifts). Viesnīcas administrators atrodas ēkas otrajā stāvā un strādā cauru diennakti.
Viesnīcai ir 31 numuriņš un maksimālais cilvēku skaits, ko ir iespējams izmitināt, ir 75 cilvēki. Viesnīcā ir pieejami numuriņi ar dušu/WC un bez dušas/WC (šādā gadījuma duša/WC ir izvietota koridorī iespējami tuvu istabiņai un nav jādala ar citiem viesiem. Ir pieejamas šāda veida istabiņas: vienvietīgs (single), divvietīgs (double/twin), Trīsvietīgs (triple, suite), četrvietīgs (quadraple), studio numuriņš ar virtuvi un ledusskapi un arī istabas 5 un 6 personām.
Visi viesnīcas numuriņi ir nesmēķētāju. Smēķētājiem tiek piedāvāts rezervēt numuriņus dzīvoklī, kura hallē ir atļauts smēķēt.
Viesnīcas draudzīgais personāls palīdz viesiem justies kā mājās.

Viesnīcas numuriņi ir gaumīgi iekārtoti. Katrā istabiņā atrodas ērta gulta, galds, drēbju skapis, kabeļtelevīzija un telefons. Viesnīca ir pieejams arī bezmaksas internets. Ja viesiem pašiem ir savs dators, tad arī numuriņos ar LAN kabeļa palīdzību var pieslēgties internetam.
Par papildus samaksu ir iespējams izmazgāt, izžāvēt un izgludināt veļu. Ir pieejama bērnu gultiņa vai arī papildus gulta istabiņā. Administrācijas seifā var uzglabāt svarīgākās lietas, bet bagāžas noliktava, kura atrodas ēkas pirmajā stāvā, būs ideāli piemerota lielākās bagāžas un velosipēdu novietošanai.
No rītiem enerģiju jaunai dienai dos Zviedru galda brokastis. Otrā stāvā un studio tipa istabiņās ir virtuve, kur viesi var izmantot ledusskapi, pagatavot karstu tēju vai uzsildīt pusdienas.

Numurs
Numurs
Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Viesu nami
"Krišjānis un Ģertrūde" - viesu māja
Jauniešu mītnes, hosteļi
The Penthouse
Viesnīcas, hoteļi
Hotel B&B Riga
Jauniešu mītnes, hosteļi
Frederiks Inn
Apartamenti
Riga Boutique Apartments
Viesnīcas, hoteļi
A1 Hotel
Jauniešu mītnes, hosteļi
"Barons Hostel"
Apartamenti
RigaPlace center apartment
Apartamenti
"Julia Lacplesa" dzīvokļi
Apartamenti
Apartamenti Ģertrūdes ielā
Jauniešu mītnes, hosteļi
"Best Hostel"
Viesnīcas, hoteļi
"Viktorija" - viesnīca
Apartamenti
RigaApartment
Apartamenti
Barona ielas apartamenti
Viesnīcas, hoteļi
"Radisson Blu Elizabete Hotel"
Jauniešu mītnes, hosteļi
"Modus"- hostelis
Apartamenti
Sunny Lounge
Viesnīcas, hoteļi
"Hotel Bergs" - boutique hotel
Viesnīcas, hoteļi
Baltic Suites
Viesnīcas, hoteļi
"Radisson Blu Hotel Latvija" - viesnīca