Viesnīcas, hoteļi

"Elefant Hotel"

Četru zvaigžņu
Kontakti
67225560
Objektā atrodas
Restorāni
"Elefant Restaurant & Bar"
Kalnciema iela 90 > Rīga  > Rīgas reģ.
Apraksts

Viesnīca „Elefant Hotel” atrodas Rīgā, Pārdaugavā. Viesnīca ir mūsdienīgi veidota ar modernu dizainu, saglabājot klasiskās vērtības. Viesnīca atrodas stratēģiski izdevīgā vietā starp lidostu un Rīgas centru, netālu no Salienas Golfa laukuma un izstāžu centra Ķīpsala.
Visi 158 viesnīcas „Elefant Hotel” numuri ir individuāli iekārtoti viesu ērtībām, lai uzturēšanās būtu ērta un patīkama. Kā plašajā divstāvu deluxe numurā, tā arī ērti iekārtotajos divvietīgajos un vienvietīgajos numuros viesi jutīsies komfortabli gan uzturoties viesnīcā ilgāku laiku, gan pavadot viesnīcā tikai vienu nakti.
Bērniem līdz 12 gadu vecumam uzturēšanās vienā numurā ar vecākiem bez maksas, grupu rezervācijas sākot no 10 cilvēkiem, viesnīcā pieejami arī numuri cilvēkiem ar kustību traucējumiem, bufetes brokastis, viesnīca ir draudzīga mājdzīvniekiem, bagāžas telpa, 2 lifti, apakšzemes stāvvieta, daudz valodīgs viesnīcas personāls. 
Visos viesu numuros atrodas bezvadu internets, gaisa kondicionieris, Mini bārs, rakstāmgalds, TV, maksas TV, telefons, vannas istaba, fēns, vanna vai duša, gludeklis un gludināmais dēlis pēc pieprasījuma, apkalpošana istabās (ikdienu no 05:30 līdz 01:00).
Viesnīca „Elefant Hotel” piedāvā labi aprīkotas konferenču zāles: konferenču telpu 83 m² (līdz 70 personām), sanāksmju telpu ar 39 m² (līdz 36 personām). Apvienojot abas telpas, izveidojas 147 m² liela pasākumu telpa (līdz 140 viesiem), kurā piedāvājam noorganizēt dažādus pasākumus un banketus. Visā viesnīcā pieejams ir bezmaksas bezvadu internets, augstas kvalitātes ēdināšana konferenču pārtraukumos un citi profesionāli konferenču pakalpojumi.
Pēc ekskursijas Vecpilsētā, tikšanās Rīgas biznesa centrā vai lieliskas iepirkšanās blakus esošajā iepirkšanās centrā Spice, izbaudiet internacionālo virtuvi ar polinēziešu akcentu restorānā “Elefant” vai kādu kokteili viesnīcas bārā.

 

 

 

Fasāde
Fasāde
Tuvākie kategorijā(-ās):
Naktsmītnes
Viesnīcas, hoteļi
"Marinas nams" - viesnīca
Apartamenti
"Valentīna 15" - apartamenti
Apartamenti
Pearl of Agenskalns
Viesu nami
"Kreisā impērija" - viesību nams
Viesnīcas, hoteļiBoulingsTūrisma, ceļojumu aģentūras
"Spāre" - viesnīca
Viesu nami
Holiday House Riga
Viesnīcas, hoteļi
"Primo Hotel" - viesnīca
Moteļi
"Bieriņkrogs"
MoteļiBāri, krogi
"Ingars" - motelis
Viesu nami
"Šampētera māja" - viesu māja
Moteļi
"Autosole" - motelis
Jauniešu mītnes, hosteļi
Two Wheels
Viesnīcas, hoteļi
"OK Hotel"
Jauniešu mītnes, hosteļi
"Atrium"
Viesnīcas, hoteļi
"NB" - viesnīca
Viesu nami
Jūrkalnes ielas kotedža
Viesnīcas, hoteļi
"Bellevue Park Hotel Riga"
Atpūtas un sporta kompleksiViesu nami
"Renau" - viesu māja
Viesnīcas, hoteļi
"Islande Hotel" - viesnīca
Apartamenti
Rīgas Apartmenti pilsētas sirdī